Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawia mnie

do facetow anal

Polecane posty

Gość zastanawia mnie

dlaczego lubicie seks analny? co Was kreci?

Gość rocks love chopin
chyba to ze jest to cos co ciagle nie jest takie oczywiste i wiele ludzi uwaza (nie wiedziec dlaczego ) za cos nienormalnego i niemoralnego , bo tutaj wbrew pozorom nie chodzi o to ze ciasniej , jesli kobiety tak mysla to sie bardzo myla i dochodza do jakichs dziwnych konkluzji ze seks analny lubia faceci z cienkimi penisami ... to zupelnie nie tedy droga , wszystko rozgrywa sie w glowie a nie w fizycznych odczuciach

Gość Dzika Mamba
zgadzam się z rocks love chopin wszystko dzieje się w głowie przepraszam, nie jestem facetem, ale to chyba i o to chodzi....przecież z założenia kobiecie nie powinien podoać się anal, bo nie jest możliwym odczuwanie "bezpośredniej" przyjemności fizycznej...więc skąd się bierze? Ano z głowy.... :D

Gość zastanawia mnie
wczoraj jak kochalam sie z chlopakiem na pieska on zaczal piescic mi odbyt. podobalo mi sie, wiec nie protestowalam. porzadnie go naoliwil potem kochalismy sie analnie. zastanawiam sie, czy nie mogl sie powsztrzymac, zeby mnie tam nie piescic i jakie to uczucie dla faceta. jak czujecie sie w srodku?

Gość rocks love chopin
przyjemnosc fizyczna z anala dla kobiet jest i to taka ze moja dziewczyna przezywa w ten sposob przezywa niesamowite orgazmy i to bez zadnej ingerencji typu pieszczoty lechtaczki itp. tyle ze tego wszystkiego trzeba sie nauczyc i duzo zalezy tez od nastawienia kobiety jesli od poczatku robi to dlatego "bo partner nalega" to psinco z tego bedzie a nie orgazmy, ale obecna partnerka jest moja druga partnerka jaka mialem ktora w ten sposob przezywa niesamowite orgazmy

Wypowiem sie jako kobieta ze dla mnie tego typu pieszczoty i seks jest czyms normalnym i warto sie nauczyc czerpacz tego przyjemnosc bo orgazmy bywaja nieziemskie...powiem wiecej mężczyzni też lubia jak ich sie tam dotyka tylko nie wszyscy sie do tego przyznaja bo uwazaja ze to moze byc takie gejowe

Gość zastanawia mnie
ja lubie seks analny:) ale wczesniej musze sie przygotowac. ale jakos nie chcialabym piescic tam chlopaka.wiec dlaczego faceci chca:??

Gość jaaaa lubie
tez zastanawiam sie, co czujecie posuwajac dziewczyne w odbyt

Gość facet wyjatkowy
sama swiadmosc ze sie TO robi jest cholernie podniecająca, a komfort tez niezly, no i mozna bez zabezpieczenia ;-)

Gość powodzenia z seksem bez
zabezpieczenia:O W dupie wszystkie choroby wraz z hivem i żółtaczką przenoszą się o połowę szybciej:O🖐️

Gość facet wyjatkowy
jesli robisz to z zoną a ona robi to tylko zemna to...prawdopodobienstwo nikłe, i po wszytskim krwią nie broczymy

A. analny seks jest bardziej wyuzdany - zakazany, rzadziej praktykowany, uprawiany w odpowiednich okolicznościach (świadczy o higienie dziewczyny i zdrowiu) B. jest bezpieczniejszy jeśli chodzi o ciążę C. to tylko wrażenie, ale odbyt im bardziej jest rozciągnięty, tym dla tego seksu lepiej w odróżnieniu od pochwy, choć wiem, że i ona również powraca do swojego stanu

Jako facet odpowiem ze pieszczenie odbytu dziewczyny (sex analny) moze byc dla niej przyjemny jesli te miejsca ma wrazliwe. Dla faceta to po prostu stymulowanie pkt G chociaz sam tego nie preferuje ;p

Gość Rozpalony buchaj
no i bez gumki i można się spuszczać i widzi się ten cudowny owoc miłości w postaci nasienia,które spływa po cudownym kobiecym ciałku.Ten wspaniały efekt męskiego wysiłku

Gość zastanawia mnie
hmmm.. czyli co tak naprawde nie ma nic ciekawszego w odczuciach facetow. bo moze nie ma sensu, zeby mnie tak tylek bolal po:) myslalam, ze bedziecie pisac, ze zajebiscie jest itp.:) mnie to podnieca, bo facet jest wtedy takim brutalem, ktory cie rznie w tylek:) i totakie niecodzienne. w koncu nie kazda moze tak posiasc:)

Gość Rozpalony buchaj
Wtedy odczuwa sie takie cudowne panowanie nad swoją kobietą,to taki smak dominacji a doznanie czysto fizyczne również jest odlotowe,a wpołączeniu z tym co napisałem daje nieziemską rozkosz

Gość Rozpalony buchaj
Jednak zdecydowanie wolę od tyłu,ale w pochwę

Gość zastanawia mnie
czyli co. od tylu to zeby sie tak dowartosciowac:) ja lubie jak facet ma nade mna wladze:) od tylu tez lubie sie kochac. ale jak jak wklada mi w tyleczek to czuje sie taka zniewolona:)

Gość spoookoo
podnosze

Gość sexmaster
a ja uwielbiam jak moja dziewcyzna robi mi loda i jednoczesnie wklada mi swoj wibrator w odbyt. mmmmmm poezja