Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana10

jak zaufac i zapomniec

Polecane posty

Gość nana10

jestem z chłopakiem 1,5 roku. Niedawno koledzy zapoznali go z jakas laska,pisal z nia itp. powiedzial mi ze nie wie co robic bo mu sie spodobala... i ma cos w sbie ale mnie tez kocha:( wybaczylam mu to bo bardzo go kocham, jestesmy nadal razem, ale dziewczyna ciagle jest miedzy nami, gdzie nie idziemy ona tez tam jest...:( a mi sie to wszystko przypomina, jemu jest smutno jak ja widzi zaczynaja sie klutnie;(:( klucimy sie barzo czesto z tego powodu, powiedzial ze ma dosc codziennych klutni i jak jeszcze raz tak bedzie to koniec. Co zrobic zemu mu zaufac po tym wszystkim, zapomniec o niej, zeby on zapomnial zeby bylo juz dobrze, bez klutni:(:( doradzcie PROSZE!!!!:(

Gość na nanananqqq
mysle,ze skoro jemu podoba sie ta dziewczyna to daj mu wybor,albo ona albo Ty i badz konsekwentna..jesli wybierze Ciebie to bez kontaktu z tamta i nie chodzcie tam gdzie mozecie sie we 3 spotkac..jesli wybierze ja to odejdz z klasa..klotnie nic nie dadza...

Gość jkvhgckghb
to nie Ty powinnas się zamartwiać co zrobić żeby było dobrze, bo to on nadwyrężył Twoje zaufanie. Z mojej strony życzę Ci, jesli go kochasz naprawdę, żeby udało ci się i zapomniec i wybaczyć. Ja tego nie potrafiłam zrobić, chociaż próbowałam przez 3 miesiące, po czym spakowałam go i pożegnałam z malutkim szkrabem na rękach ;) To było 4 lata temu, a ja do dzisiaj nie potrafie nikomu zaufać ;)