Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnaaaaaa

Co mam zrobic??

Polecane posty

Gość niepewnaaaaaa

Na poczatek jezeli ktos ma jechac po mnie ze mam za swoje kontrolujac meza to niech sobie oszczedzi. Jest moim mezem i mam prawo wiedziec gdzie jest, co robi czy z kim sie zadaje!! Chodzi o ta pieprzona nasza klase (i nie tylko). Od dluzszego czasu sprawdzam z kim moj maz pisze i kogo ma w znajomych.Ma kilka panienek ktorych nie zna ale maja ladne zdjecia, zaprasza je do znajomych a jak laski pisza 'Czy my sie znamy' odpisuje 'Nie ale wygladasz na sympatyczna i mozemy sie poznac'-Dupek!! Ale wczoraj juz przegial zanim wrocil z pracy sprawdzilam ze pisze z jakas nowa laska, zaklada nowe gg zebym nie mogla widziec o czym (normalnie kozysta z mojego). Do 3 w nocy pisal z nia a jak zapytalam z kim tak pisze powiedzial, ze to nie moja sprawa i ze nie powinnam sie tym interesowac. Dzis cala poczrta usunieta tzn wszystkie wiadomosci od tej laski! Czyli ma cos do ukrycia. Do cholery jasne jak mam sie nie interesowac jak moj maz szuka sobie 'nowych kolezanek'. pomine juz portal na ktorym go przylapalam www.flirt.de. Czy moze mnie zdradzac?? Tak sie wkurzylam ze spakowalam swoje rzeczy i zamowilam bilet do polski na wieczor. Ale jak poszlam do kosciola rozpakowal moje rzeczy i pwoiedzial ze nigdzie nie pojade...

Gość niepewnaaaaaa
No dobra ale zapomnialam zapytac co ja mam teraz zrobic?? Jechac do domu czy siedziec tu z nim...?? Kocham go ale nie zniose mysli ze ciagnie go do innych lasek!!!!!

Facet w pewnym wieku musi sobie popatrzeć chyba i popisać z innymi panienkami . Ja też przez to przechodzę i wiem że jest trudno to zaakceptować

Gość ulenkaaaaaaa
jego wywal z chaty

Ja się wypytywalam i on twierdzi że to tylko koleżanki nawet mnie z jedną poznał. Sama nie wiem co o tym myśleć . ale ufam mu i muszę to przetrzymać

Gość ciekawskaaaahhhh
Też myślę, ze masz prawo... w ramach rozsądku. Internet to pierwszy krok do zdrady, tak jak nie jedyny i tak jak nie przesadza o zdradzie... ale wiadomo najpierw dla zabawy, a później z checi spróbowania ;) Porozmawiaj z nim, o swoich obawach, wyjaśnij wszystko, ze kochasz, że sie martwisz, że Cię to boli itd. kocha Cię wiec powinien zrozumieć i Cię nie ranić.Szczerosć to podstawa ;) Jak zdradza to chociaż tak żebyc nie wiedziała! Powodzenia :)

Gość niepewnaaaaaa
Dzieki...ale bez przesady on siedzial nie wiem do ktorej dzisiaj w nocy bo o 3 jak zabralam swoja poduszke i koldre tak poszlam spac do drugiego pokoju!!! Jak on moze?? Mylsi ze ja nie widze ze siedzi i pisze z jakas malpa ktora 4 mc temu od meza odeszla!! Co ona chce pewnie zeby i on odemnie odszedl??

Gość niepewnaaaaaa
I zamiast przyjsc do mnie do lozka przytulic mnie to on z jakas laska pisze!! ja nie wiem ja chyba zaraz ten komputer przez okno wyrzuce bo zwariuje!!! Albo internet odloncze!!!

Gość niepewnaaaaaa
No i co mam zrobic?? jechac do polski czy zostac tu???

Gość rhreg
wracaj,widać że szuka okazji

Gość niepewnaaaaaa
zaraz sie chyba porycze. Po 1,5 roku malzenstwa on szuka juz okazji???

Gość rhreg
no niestety, zdarza się tłumaczył ci się jakoś? przepraszał ?

Gość niepewnaaaaaa
jak narazie sie nie tlumaczyl i nie przepraszal. Zapytal tylko czy go kocham i czy chce z nim byc....

Gość niepewnaaaaaa
ale jak dla mnie te pytania to dno z jego strony....tak jest zawsze!!! Jemu sie wydaje ze nic zlego sie nie stalo ze on nic nie zrobil....

Gość niepewnaaaaaa
a pozatym co ma powiedziec ze to kolerzanka??? Jak ja wiem bardzo dobrze ze to nie jest jego kolerzanka z klasy tylko obca laska!! I co mi pwoie?? Ze o pogodzie sobie pisza?? Jak by o pogodzie pisali to by nic do ukrycia nie mial i by sie wczoraj w nocy przyznal....i pokazal!!

Gość rhreg
najlepiej z nim porozmawiaj o tym i zobacz co ci powie bo to,że ty go kochasz, a on będzie siedział nocami przy kompie i podrywał jakieś inne chyba ciebie nie uszczęśliwi i jeszcze tak przy tobie, otwarcie,lekceważy cie

Gość rhreg
no to powiedz mu to, najlepiej by było jakbyś wydrukowała ich rozmowy i mu pokazała

Gość niepewnaaaaaa
glupia bylam ze tego wczoraj nie zrobilam....bo dzisiaj wszytskie wiadomosci ktore wyslal do niej a ona do niego sa usuniete!!! Zadne inne tylko te ich!!!! Teraz to se moge-ö....

Gość rhreg
no, ale jak wiesz konkretnie co pisał, a on się tego wypiera to chyba dobrze wam nie wróży skoro z ciebie idiotkę próbuje zrobić

Gość niepewnaaaaaa
chodzi o to ze on jeszcze nic na ten temat nie pwoiedzial....az sie dziwie ze przez noc nic nie wymyslil....

Gość karolina020
nie musialas drukowac on przeciez doskonale wie co pisal. nie rob niczego pochopnie i w nerwach. porozmawiaj z nim, powiedz ze nie dasz sie tak traktowac i ze nie zaakceptujesz takiego czegos. jesli chce przygod to powiedz mu ze droga wolna, ale ty chcesz wrocic do domu bo nie dasz tak soba pomiatac.

Gość karolina020
jesli cie kocha to walnie sie w pusty leb i zajmie sie toba. jesli nie to nie warto z nim byc tylko wtedy gdy tobie na nim zalezy

Siłą i złością nic nie zdziałasz - skutek bedzie przeciwny do zamierzonego. Może z nim o tym porozmawiaj szczerze. Tylko pytanie jak zareaguje na to, że sprawdzałaś jego pocztę - może się zamknąć jeszcze bardziej... Drugie wyjście - trudniejsze dla Ciebie, ale chyba skuteczniejsze... Zaciśnij zęby, nike pokazuj że sie tym przejmujesz, chodż uśmiechnięta i też zostawiaj po sobie ślady internetowych kontaktów z facetami... Takie subtelne - żeby nic Ci nie mógł mąż zarzucić, ale żeby powoli i boleśnie skręcało go z zazdrości;p Fryzurka, nowy ciuszek, on przed komputerem - Ty wyjdż z domu, wróć póżniej i na pytanie gdzie byłaś odpowiedz że z koleżanką zrobiłyście sobie wyjście - szczegółów nie podawaj, wymigaj sie od pytań... i więcej takich wyjść rób (nawet gdybyś miała w tym czasie sama na ławce w parku siedzieć). Banalne, ale jeśli mu zależy na Tobie to się szybko zainteresuje co się z jego żona dzieje. Pisze z innymi bo szuka rozrywki - czegoś co go oderwie od codziennej nudy i rutyny... więc mu dostarcz rozrywkę;p I pod żadnym pozorem nie zamieniaj sie w zrzędzącą zazdrosną żonę, bo to nic nie da.

Gość karolina020
he he drugi pomysl lekko zamotanej jest bardzo fajny, ale pytanie czy niepewna bedzie miala na to sile. ja bym obstawala przy swojej radzie. przede wszystkim godnosc.

Gość niepewnaaaaaa
lekko zamotana dobre rady tylko ze nie wiem czy dam rade tak sie zachowywac. Jest typem wybuchowej i czepiajacej sie o byle co tylko dlatego ze chce wiedziec 'dlaczego tak a nie inaczej' Teraz najchetniej dala bym mu w twarz i wyszla trzaskajac drzwiami!!! Tylko czy warto niszczyc malzenstwo z powodu jakichs 'kontaktow' meza!!

Gość niepewnaaaaaa
a najgorsze jest to w tym wszytskim ze teraz moge sobie tylko wyoobrazac o czym o ni sobie pisza skoro on usowa te wiadomosc!! To znaczy ze ma cos do ukrycia!°!!!!

oj kochana prosta sprawa. załóż szpiega na kompie żeby przeczytać te wynurzenia swojego faceta. jeśli masz ochote je czytać, ja chyba nie marnowałabym na to czasu.

Gość a ja zrobiłam tak
korzystacie z jednego komputera? ściągnij program keylog :) będziesz wiedziała wszystko

Gość niepewnaaaaaa
boze dzieki za rady ale teraz to ja musze wyjsc sie przejsc, zapalic, w parku pokrzyczec cokolwiek. Musze sie wyladowac!!!!!!

Gość niepewnaaaaaa
co to za program???