Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jshhfuerrer

czy calowanie na imprezie

Polecane posty

Gość jshhfuerrer

oznacza ze dziewczyna jest latwa? ......

Gość hehehaha
zależy... jaki całowanie:) Jak sobie językami migdałki badacie... to jesteś łatwa:)

Gość jshhfuerrer
a jak robi mi mienete na dodatek? zaznaczam ze ja i on nie mielismy zadnych zobowiazan,on byls am ja tez, oboje narabani,spalismy razem ale ebz seksu

Gość hehehaha
mineta to seks oralny:D Czyli nie możesz powiedziec, że spaliście bez seksu:D

Gość jshhfuerrer
no dobra, ale w takim razie oznacza to ze sie puszczam?pzreciez tylko ja cos z tego mialam ,on nie.potem sie nie odzywalismy do siebi..wogole dziwna sytuacja byla.

Gość nowasklepowa
pouzywaliscie sobie i tyle

dziwisz sie ze sie nei odzywaliscie? przeciez upiliscie sie oboje gdy rano sie obudziliscie wytrzezwieliscie to obojgu bylo glupio. A co do samej sytuacji zawsze mzoesz zwalic na alkohol ale to tez nei do konca tak trzeba umiec pic jesli dorbze sie z tym oboje bedziecie czuli i przede wszystkim ozstanie to meidzy wami to mozesz uznac to za jednorazowy wybryk i juz. ale jesli na kazdej imprezie bedzie ci sie to zdazac to tak bedziesz latwa...

Gość jshhfuerrer
hm..dawno juz nie mialam takich akcji,zerwalam z facetem meisiac temu i tak wyszlo.. ale mam problem bo teraz mysle o nim, on mieszka strasznie daleko ,rozstalismy sie bez zadnych numerow tel i oboje udawlaismy ze nic sie nie stalo...a ja teraz msuze sie zmagac ze swoimi myslami..

Gość TezTakMialam
potem wyzywali mnie od dziwek.nie rozumiem dlaczego facet moze puknac panienke na imprezie i jest luz a dziewczyna jak sie caluje to jest afera

Gość jshhfuerrer
czyli ogolnie nie mam sobie pluc w brode ?

to wszystko zalezy od twojego otocvzenia...jesli ty dobrze sie z tym czujesz i nei zalujesz to czmeu masz sobei pluc w brode tym bardziej jesli to jednorazowy wybryk jesli nikt oprocz was o tym nei iwe to jest ok a jak sie dowie to kurcze tak naprawde kogo to sprawa ? teraz jest tyle samo wyzolonych kobiet co mezczyzn i nalezy o tym gadac...Osobiscie uwazam ze to indywidualna sprawa kazdej osoby. Nie mam nic przeciwko jesli dwojga ludzi sie przyjazni i nei oczekuje od siebei ncizego wiecej niz sex i troche bliskosci ale nie popieram dziewczyn ktore na kazdej imprezie z innym kolesiem siedzi w kiblu...

Gość jshhfuerrer
dziekuje napradwe:) uspokoilam sie troche, bo wlasnie chodzi o to ze wszyscy o tym wiedza , a to bylo takie srodowisko na ktorego opinii troche mi zalezy, mam nadzieje ze tez nie zrobia z tego afery..