yassminelka 0 Napisano Styczeń 4, 2009 biore yasminelle kawał czasu, kochalam sie oststnio z facetem jakies 8 tygodni temu, ale nie do konca. teraz ciagle chce mi sie siku, nie boli mnie pecherz weiec mnie chyba nie zawialo. mialam dwa razy krwawienie z odstawienia, robilam z 6 testow, wszystkie neatywne......boje sie czy to nie ciaza ;( tyle sie o tym naczytalam ze szok prosze pomozcie i nie krzyczcie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Styczeń 4, 2009 up! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Styczeń 4, 2009 pomóżcie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie tez sie to przytrafiło Napisano Styczeń 4, 2009 o matko jakas ty glupia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Styczeń 4, 2009 nie jestem glupia tylko sie boje:( naprawde tez tak mialas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cosinusss_ 0 Napisano Styczeń 4, 2009 jesli nie pominelas zadnej tabletki,nie bylo wymiotow biegunek to nie mozlwie jest zebys byla w ciazy.a jesli nawet to nie dostalabys krwawienia z odstawienia. 6testow nie moze klamac uspokoj sie,albo idz do ginekologa.wiesz mi ze paranoja nic ci nie da.jeden test mogl sie pimylic ale nie 6 i 2 krwawienia.wrzuc na luz serio tu ciazy nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Styczeń 4, 2009 dziękuje:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cieślar Napisano Styczeń 4, 2009 zrob dla pewnoesci jeszcze 4 testy, waidomo lepiej 10 niz jeden :) dopiero po 10 mozesz miec pewnosc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach