Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trueeeeharshtrueeeee

BOLLYWOOD jest do bani

Polecane posty

Gość trueeeeharshtrueeeee

I nikt mi nie wmówi, że jest inaczej. Głupawe historyjki, za każdym razem z tym samym aktorem w roli głównej, z laskami poubieranymi w zasłony i głupawo podrygującymi 🖐️

Gość indi..
a ja bardzo lubie

Gość indi..
i to rowniez ze wzgledu na kobiety poubierane w sari

WIECIE DLACZEGO LUDZIE TO KOCHAJĄ? (JA TEŻ BO TO SĄ FILMY KTÓRE POZWALAJĄ SIĘ ODERWAĆ OD CODZIENNOŚCI ZARAŻAJĄ POZYTYWIZMEM I ENERGIĄ. W CODZIENNYM ŚWIECIE TEGO SIĘ NIE SPOTYKA. CHOCIAŻ MI PODOBAŁY SIĘ Z KINA BOLLYWOODZKIEGO TYLKO DWA FILMY: CZASEM SŁOŃCE,CZASEM DESZCZ I JOSH. ALE ZDECYDOWANIE KOOOOCHAM CZASEM SŁOŃCE,CZASEM DESZCZ... DZISIAJ ZNOWU OGLĄDAŁAM. A WIECIE CZEMU? BO UWAŻAM ŻE WSZYSTKIE FILMY BOLLYWOODZKIE SĄ IDENTYCZNE A CZASEM SŁOŃCE,CZASEM DESZCZ JEST PO PROSTU ORYGINALNE MA COŚ W SOBIE TAKIEGO CZEGO NIE MAJĄ INNE FILMY Z TEGO GATUNKU. POLECAM TEN FILM! WARTO OBEJRZEĆ!!!!

A POZA TYM CZEGO SIĘ SPODZIEWACIE ??????? LASEK W MINÓWACH I LATEXOWYCH KOZACZKACH?????? NIE UMIECIE DOCENIAC TEGO INNEGO KOLOROWEGO ŚWIATA!!!!! MOŻE I JEST TO BANALNE ALE NA PEWNO POMAGA WIELU LUDZIOM KTÓRZY JUŻ KOMPLETNIE SIĘ ZATRACILI W TYM PORĄBANYM NUDNYM ŚWIECIE ,BO POZWALA SIĘ ODERWAĆ OD CODZIENNOŚCI ! A NIE TYLKO CODZIENNIE TO SAMO : WSTAJESZ,JESZ ŚNIADANIE,MYJESZ SIE,UBIERASZ.... ITD. I KOLEJNEGO DNIA TO SAMO.... AH...NIE MOŻNA SOBIE CHOCIAŻ POMARZYĆ O TAKIM INNYM ŚWIECIE?????? A CI KTÓRZY UWAZAJA TAKIE FILMY ZA JAKIES TOTALNE GÓWNO NIE MAJĄ ŻADNYCH POMYSŁÓW JAK MOŻNA ZMIENIĆ SWOJE ŻYCIE....... DZIĘKUJE ZA UWAGĘ :)

Gość wawelny
brudasy w kotarach

no dobra Indie przeciez tak nie wygladaja jak na filmach ale kogo to obchodzi??? Hindusi przez tworzenie takich filmow chca pokazac Indie w innym swietle......