Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hali

robić przerwe czy nie?

Polecane posty

Gość hali

pytanie za 100pkt pewnie powielam temat ale chyba jednak jestem wyjatkiem biore tabletki jednofazowe harmonet to moje 4 opakowanie przyjmuje je o 21,30 zawsze punktualnie nigdy nie zapomnialam o zadnej do ostatniego razu zapomnialam 16 tabletki przyjelam ja nastepnego dnia rano ale po uplywie ok 13 godzin, 17 tabletke przyjelam punktualnie w tym samym dniu o 21,30, 18 nastepnego dnia punktualnie to byl sylwester niestety zwymiotowalam ja nie zdarzyla sie wchlanac, rano po obudzeniu po uplynieciu podobnej ilosci czasu tj 13 godzin przyjelam nastepna 19 tabletke, potem normalnie 20 w tym samym dniu o 21,30 i ostatnia 21 cykl skrocilmi sie o jeden dzien gdyz wzielam kolejna zeby uzupelnic ta zwymiotowana nie chce nie robic przerwy chce normalnie miec okres, jezeli zrobie 7 dni przerwy przyjme nastepne opakowanie i nie bede 2 tyg uprawiac sexu wroci wszystko do normy ? czy musze sie dodatkowo zapezpieczac lub przymusowo nie robic przerwy ?

Gość hali
2 tyg tzn łącznie z przerwa w braniu i pierwszy tydzien nowego opakowania dodam ze facet nigdy we mnie nie konczy chce aby ich skutecznosc wrocila do normy

Gość myślę że jest tak
Zrób normalnie 7 dni przerwy i zabezpieczaj się dodatkowo w ciągu tych 7 dni przerwy i przez 7 pierwszych dni następnego opakowania.

Gość myślę że jest tak
I facet może normalnie kończyć w tobie, po to są tabletki. Ja już 8 lat biorę i działają, a też czasem zapomnę lub skrócę czy wydłużę cykl.

Gość hali
dzieki wielkie :) nie przeszkadza mi to ze we mnie nie konczy ;D jemu tez nie pozatym jestesmy spokojniejsi no i mlodzi a dzici nie chcemy