Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona...

Dlaczego ten facet tak się zachował?

Polecane posty

Gość zaniepokojona...

Ponad miesiąc temu poznałam niesamowitego faceta. Idealnie się dogadywaliśmy, była olbrzymia chemia. Rozmawialiśmy prawie 24/24, spotkania też trwały po wiele godzin. Mieliśmy codziennie kontakt, jak ja raz nie odzywałam się jeden dzień to pisał co się dzieje. I nagle, z dnia na dzień zamilkl. Tydzień temu. Odezwał się parę razy, czasem odpisał na smsa a czasem nie. Nie bardzo rozumiem, co się stało? Tak to mówił mi wprost jak dobrze ze mną się bawi, że bardzo mnie lubi, że rzadko spotyka takich ludzi jak ja i że jestem jedną z nielicznych, z którymi tak się rozumie.

bo łatwo jest poiedzieć "jak dobrze ze mną się bawi, że bardzo mnie lubi " niż "sory, ale juz mi się znudziłaś, pa"

Gość grazulek
Wiesz co, dziwi mnie dlaczego jestes zaniepokojona ? W ogole dziwi mnie, ze mozna niepokoic sie, co facet mysli o Tobie. Musisz sie cholernie nudzic, zeby myslec o takich pierdolach. Zajmij sie czyms sensownym, moze wtedy odkryjesz, ze oprocz faceta, ktory nie przejawia w Twoim kierunku zadnego zainteresowania istnieje o wiele ciekawszy swiat, ktory warto odkryc po to, by dostrzec w sobie cenne wartosci, ktore umykaja Ci bezpowrotnie bo Ty jak osiol patrzysz w kierunku, z ktorego jedynie widac zludna nadzieje.

własnie i to jest zachowanie facetów! nigdy tego nie zrozumiesz! miałam to samo co ty , po miesiacy odpowiadania w kratke ,czasami milczenia zadzwonił i powiedzial ,ze zasłuzylam na kogos innego lepszego .....

Gość zaniepokojona...
Fakt, faceci :/ Mnie intryguje tylko fakt, że jednego dnia sto smsów, sto telefonów, specjalnie na święta przyjechał,a już dzień pozniej taka cisza...

Gość mialam podobną sytuację...
Tylko mój zniknąl w bardziej tajemniczy sposób.Rozmawialiśmy na gg i nagle przestal odpisywać.Zwykla rozmowa i nagle cisza,która trwa prawie dwa miesiące.Nie bylo go wtedy w kraju,byly plany co będzie kiedy wróci itd.I nie ma nic.Móglby chociaż napisać że u niego wszystko w porządku,bo trochę glupia ta sytuacja.Zniknąl po nim wszelki ślad.

Gość jakajaka
wiesz co, miałam podobną sytuacje mnie sie wydaje ze nie chciał mnie "skrzywdzic" i mnie zostawił bez słowa bo wiedział ze nie jestem dziewczyną na jedna noc wydaje mi sie ze z tamtym jest podobnie

Gość zaniepokojona...
Tylko ten facet zdecydowanie nie szuka przygód na jedną noc. Nie pytajcie skąd wiem, po prostu wiem.

Gość jakajaka
ale mój tez tak mnie zapewniał przez pare m-cy:O pozwolił zebym mu zaufała a mnie jest cholernie ciezko ufac komukolwiek:O

Nawet najlepsze ciastko, ktore dostajesz codziennie sie znudzi i juz tak nie smakuje ... ;)

Gość klasyczna sytuacja powód
prosty- posiadanie chuja:O Każdy to przerabiał. Ja też- facet się łasił pół roku planował ze mną wakacje, już chciał być parą po miesiącu. Mówiłam mu, żeby może najpierw mnie poznał, to się przyda... A on dziennie wysyłał mi 20-30smsów, dzwonił, zachowywał się jak pies, przyjeżdżał, bo mi zabrakło czegoś do obiadu itp.:O Dla mnie to nienormalne, zeby znajomośc była tak "zaawansowana" po miesiącu.... Po pół roku stwierdził, że jestem wspaniała i jestem kobieta jego życia a następnie odezwał się dopiero za 2 miesiące, po tym jak się stresowałam, pisałam do niego itp.:O Potem się ze mną umówił (sam zaproponował, prosił) i nie przyszedł, więc mu powiedziałam, żeby się odczepił:O Ot, faceci...

Aha, a jak nalegałam, żeby mi to wytłumaczył, to mi to wytłumaczył:D ale to niczego nie wyjaśnia. Powiedział, że on tak czasami ma:classic_cool: Super.

Dodam, że jest bardzo bogobojny, ma 26 lat, nie jest juz szczeniakiem, często mówi o rodzinie i dzieciach, udaje porządnego i ustabilizowanego, a zachowuje się, jakby miał 13 lat:O Od facetów należy się trzymać z daleka- to jest moje przesłanie dla was🖐️

Gość dołacze sie do was
ale ja nie cierpie bardzo, bo poznalam go przez interent z duza dawka rezerwy podchodze do takich znajomosci, a jednak... od pierwszego kikniecia czulam ze sie z nim rozumiem, rozmowa nie byla nudna, schematyczna i naciagana... wprost bylo to niesamowite w miare rozwoju odkrywalismy oboje, ze jestesmy bardzo so siebie podobni, te same upodobania, zainteresowania, to samo nas irytuje... tzn ja mowie to w swoim imieniu ( on narzekal na cos- ja to rozumialam) no i dobra zaczely sie zwodzenia o spotkaniu... jeden raz nagly wyjazd, drugi raz... wyjazd za granice... trzeci raz... pomoc ojcu, czwarty raz cisza i piaty raz teraz poprostu zaniemogl pisania! nie staram sie nawet tego zrozumiec, dosc! dziekuje musialam to z siebie wyrzucic

Są 2 opcje: 1) albo znajmość mu się znudziła, 2) narzeczona lub żona wróciła z wakacji lub dowiedziała się o znajomości.

Gość jakbym takiego znala....
z tego co piszecie identyczne zachowanie. na jaka literke zaczyna sie jego imie?...

Gość do autoreczki
to ty sie z nim nie widzilas??buhahhaha oj te szczenięce miłosci!!!

Gość do autoreczki
ales sie bidulo nakreciła i to majac tylko kontakt wirtualny????dziewczyno tak jest najczesciej...pewnie sie nie chce spotakc bo jest brzydal i boi sie ujawnic albo przestraszyl sie ciebie jak mu wyslals fotke

Gość do autoreczki
aha doczytalam...spotkaliscie sie pewnie na swieta po miesiacu znajmosci wirtualnej??ojej inaczej sobie ciebie wyobrazal...nakrecił się rozmowami a jak juz ciebie zobaczył to się szybko odkochał...zdarza się

Gość dołacze sie do was
ale ludzie jestescie wredni, żal

Gość bo faceci tak mają i juz

Gość sisi popieram
Mozna się" przejeść " nawet nasmaczniejszym ciastkiem