Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kolec

Wrz贸d lub niewiem coto..

Polecane posty

Go艣膰 Kolec

Zaczn臋 od razu mam 16 lat i 2-3 dni temu poczu艂em b贸l na pupie w granicach przecinaj膮cych si臋 po艣ladkach (chyba wiadomo oco b) jaka艣 g贸rka mi wyskaczy艂a czy krosta czy co艣. Troche mnie to boli i nie wiem co robi膰. Mogli by艣cie mi powiedzie膰 co to mo偶e by膰? czy to ten wrz贸d? bardzo tego sie obawiam bo ju偶 czyta艂em par臋 takich temat贸w i to co przeczyta艂em bardzo przerazi艂o.Mo偶liwe 偶e to od zimna si臋 zrobi艂o bo ostatnio siada艂em na schodach i innych takich rzeczach zimnych nieraz a偶 pupy nie czu艂em xd(ale musia艂em odpocz膮膰) Jak by艣cie mogli mi poradzi膰 Jak to zlikwidowa膰 w bardziej dyskretny spos贸b jak si臋 da. Nie chcem i艣c do lekarza bo si臋 wstydz臋 wol臋 zrobi膰 to sam. Nawet jak by musia艂o bardzo bole膰 ale chcia艂 bym si臋 tego pozby膰 bo co艣 mi si臋 wydaje 偶e zrobi si臋 gorzej. Prosze o pomoc.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kOLEC
Szkoda 偶e nikt nie Odpisze ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdg
to mo偶e by膰 r贸wnie偶 czyrak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 je偶eli jest na czubku ropie艅
To po prostu wyci艣nij i szybko przemyj czym艣 co mo偶e odkazi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trybiczekk
ale to jak by pryszcz w przedzia艂ku czy w samym "oczku kakaowym" gulka??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmmm...mmmmm.....mmmmm
ja mia艂am od zimna wrz贸d, ale mnie sie zrobi艂 pod pach膮. Najpierw mysla艂am ze to mo偶e od golenia, ale posz艂am do lekarza... Da艂 mi masc do smarowania i ona przyspieszy艂a dojrzewanie tego wrzoda :O za 2-3 p臋k艂 mi i to by艂o okropne. Takiej ilosci ropy nie widzia艂am. Nastepnego nia musia艂am isc do lekarza na oczyszczenie (czyt. wy艂yzeczkowanie) rany. Ca艂e szczescie 偶e nie za艂ozy艂 mi drena.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kolec
gdg to mo偶e by膰 r贸wnie偶 czyrak odp: M贸glbys cos wi臋cej na ten temat powiedziec? trybiczekk ale to jak by pryszcz w przedzia艂ku czy w samym \"oczku kakaowym\" gulka?? no jak to powiedzia艂e艣 W tym oczku ..

Udost臋pnij ten post