Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolec

Wrzód lub niewiem coto..

Polecane posty

Gość Kolec

Zacznę od razu mam 16 lat i 2-3 dni temu poczułem ból na pupie w granicach przecinających się pośladkach (chyba wiadomo oco b) jakaś górka mi wyskaczyła czy krosta czy coś. Troche mnie to boli i nie wiem co robić. Mogli byście mi powiedzieć co to może być? czy to ten wrzód? bardzo tego sie obawiam bo już czytałem parę takich tematów i to co przeczytałem bardzo przeraziło.Możliwe że to od zimna się zrobiło bo ostatnio siadałem na schodach i innych takich rzeczach zimnych nieraz aż pupy nie czułem xd(ale musiałem odpocząć) Jak byście mogli mi poradzić Jak to zlikwidować w bardziej dyskretny sposób jak się da. Nie chcem iśc do lekarza bo się wstydzę wolę zrobić to sam. Nawet jak by musiało bardzo boleć ale chciał bym się tego pozbyć bo coś mi się wydaje że zrobi się gorzej. Prosze o pomoc.

Gość kOLEC
Szkoda że nikt nie Odpisze ;(

Gość gdg
to może być również czyrak

Gość jeżeli jest na czubku ropień
To po prostu wyciśnij i szybko przemyj czymś co może odkazić.

Gość trybiczekk
ale to jak by pryszcz w przedziałku czy w samym "oczku kakaowym" gulka??

Gość mmmmm...mmmmm.....mmmmm
ja miałam od zimna wrzód, ale mnie sie zrobił pod pachą. Najpierw myslałam ze to może od golenia, ale poszłam do lekarza... Dał mi masc do smarowania i ona przyspieszyła dojrzewanie tego wrzoda :O za 2-3 pękł mi i to było okropne. Takiej ilosci ropy nie widziałam. Nastepnego nia musiałam isc do lekarza na oczyszczenie (czyt. wyłyzeczkowanie) rany. Całe szczescie że nie załozył mi drena.....

Gość Kolec
gdg to może być również czyrak odp: Móglbys cos więcej na ten temat powiedziec? trybiczekk ale to jak by pryszcz w przedziałku czy w samym \"oczku kakaowym\" gulka?? no jak to powiedziałeś W tym oczku ..