Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wredziolku...

Miłość to naiwność, zawierzenie, oddanie...powiesz mi te dwa słowa???

Polecane posty

Gość Wredziolku...
naprawdę.... takie odejscie bez slowa, bez wyjasnienia to okazanie wlasnie swoich slabosci...nie wyszlo Mu bycie macho.....a przeciez kocham Go takiego jaki jest..nie musi nic udawac..wiem jaki jest i tak naprawde slabszy jest ode mnie.....tylko, ze woli sie schowac za gruba skorupa obojetnosci a w srodku i tak Go to wszystko meczy Nie rozumiem tylko tego dlaczego nie chcial mi napisac tych trzech slow jesli tak jest.

Gość przecież wiem....
Wredziolku... zadziwiające..jakbym czytała siebie.. I co teraz ?pozostaje tylko uciec..emocjonalnie...

przecież wiem.... Na pewno trzeba dać im spokój, czas na przemyślenia... ;)) http://zoomik.wrzuta.pl/audio/cx2XW6Ocs1/berlin_-_take_my_breath_away ......................................................................................................................................... Odpływam przy tej piosence (i przy kilku innych :D )..................................................

Gość Wredziolku...
przecież wiem.... ale jak i gdzie uciec? ja probuje coraz to dalej i doopa zbita. To jest ucieczka przed soba sama, swoimi pragnieniami, swoim serce...to sie nie uda. :( http://pl.youtube.com/watch?v=Sc7RC_wfWyg

Wredziolku Bo my takie właśnie jesteśmy. Kochamy ich razem z całym asortymentem wad. I czym się odpłacają??? Eh...Łobuzy kochane...

Gość Wredziolku...
naprawdę...wiem Kochana...ale prawde zna tylko On a my mozemy tylko snuc rozne przypuszczenia . ......... i zyc w nieswiadomosci

Gość Wredziolku...
Moj M. to Bestia i Gad i Wredziol a i tak Go z serca nie potrafie wyrzucic

Uda się. Uda. Potrzeba tylko czasu... A co powiecie na to? http://zoomik.wrzuta.pl/audio/q6O2Tssk2n/cutting_crew_-_i_just_died_in_your_arms Ja znów odpływam............................................................... ................................................................................................................................................................

Gość przecież wiem....
Uda się czy się nie uda..próbowac trzeba. Innego wyjścia nie ma.

Gość Wredziolku...
ja sie boje, ze poszukam ostrego noza w postaci innego faceta , by sie odciac i tylko temu kolejnemu bede mogla zaoferowac my body , bo reszta zostanie przy M. ......... i skrzywdze tylko chlopa :(

Gość Wredziolku...
naprawdę...te Twoje odkurzone starocia tez super....ehhhhh te mlode lata ;)

Gość Wredziolku...
naprawdę...e tam stare :P...jeszcze tak zle nie jest... od jutra zaczynam trening by wrocic do formy....troche mniej czasu bedzie na rozmyslania

A to moja naj, naj, naj... z repertuaru Lionela http://zabek72.wrzuta.pl/audio/tgBFSpVuWP/lionel_richie_-_hello .......................................................................................................................................................................................................................................