Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wredziolku...

Miłość to naiwność, zawierzenie, oddanie...powiesz mi te dwa słowa???

Polecane posty

Gość Wredziolku...
http://ljubavi.wrzuta.pl/audio/46MrcBPQ5t/jaroslaw_wasik_-_nastroje Wspólne bycie serc Nas dwoje Nastroje W bicie serc Na cztery się zmienia Szukam cię Liczę sny Boję się Ukrytego we śnie Westchnienia Nastroje Nie moje Wilgotne, samotne Wejdziesz w nie Wzrokiem nie tłumacz się Mrokiem Obawy liryczne Usta spierzchnięte, magiczne Nie pytaj Wiesz przecież, że Czekam Wspólne bycie serc Nas dwoje Nastroje W bicie serc Na cztery się zmienia Szukam cię Liczę sny Boję się Ukrytego we śnie Westchnienia Pijaństwa zbyteczne Widzenie poprzeczne Pulsują żyły Jakgdyby tańczyły Kłopoty bez miary Oczy zamglone wierszami Nie pytaj Wiesz przecież, że Czekam Wspólne bycie serc Nas dwoje Nastroje W bicie serc Na cztery się zmienia Szukam cię Liczę sny Boję się Braku twego cienia :(

Gość Wredziolku...
http://pl.youtube.com/watch?v=oh2tdMQkTCE pamietasz Kochanie ten sen, ktory Ci opowiedzialam ? Spelnil sie ...pierwsza i druga czesc :( a przeciez jeszcze wtedy nic nie moglismy wiedziec...czy te sny, ktore teraz mam gdy przychodzisz do mnie, tez sie spelnia?...zaufam im.... przyjdz do mnie gdy zasne..dobranoc ❤️

Hej Wredziolku🖐️:)) Wiem, że ten utwór, który wkleiłam, nie należy do wesołych,ale....tak dziś za mną to "łazi"....

Gość Wredziolku...
czesc ....zasmakowalam :) Kochane jak Wy dajecie rade tyle czasu juz? :( Ja trace sily...to jest istna masakra :( i ta niepewnosc...te niewyjasnione do konca sprawy....brak zamkniecia tematu....

Wredziolku Już pisałam Tobie, że na początku wszystko mnie w środku bolało.Straciłam chęci do robienia czegokolwiek. Były też momenty, kiedy myślałam, że eksploduję... Bezsilność dobijała. Po jakimś czasie, to wszystko powoli zaczęło mijać, słabnąć . Teraz już chyba(???)normalnie funkcjonuję.

Gość Wredziolku...
dluga droga przede mna... jednak dobrze, ze wyjechalam...bo bliskosc byla za duza pokusa.....

:)) Kochana, my mieszkamy w tym samym mieście. Możesz mi wierzyć lub nie, ale wolę nie chadzać ścieżkami, na których mogłabym Go zobaczyć. Bałabym się ujrzeć obojętność....:(( Dlaczego częstokroć muszę naddać drogi, by dotrzeć do celu ;)) Ale przyznam, że pokusa zobaczenia\"M\" jest.....PRZEOGROMNA...

Gość zasmakowalam milosci zakazanej
kochana, dasz rade, nie masz innego wyjscia, prawda?

Gość zasmakowalam milosci zakazanej
naprawde... panujesz nad pokusami i nie ulegasz? tak nic? nawet ociupinke? ja nie mam az tak silnej woli:( czasem musze spogladnac na pewna stronke, albo wrzucic stara, oj stara kasete, zeby posluchac jego glosu. wiem, to jak masochizm ale mam takie dni, jak dzis np, ze wspomnienia bola i zeby sobie ulzyc, wlaczam wieze, wkladam kasete i ...wyje:( porycze, oczyszcze sie i oddycham pelna piersia:)

->zasmakowalam milosci zakazanej :)) Aż tak różowo to nie jest ;)) Czasami bawię się w podglądacza, by zobaczyć Jego foto ;)) Jeszcze jakiś czas temu dostawałam takie foto bezpośrednio na moja skrzynkę mailową. Teraz muszę sobie jakos sama radzić ;)) Ale odwagi na to, by spotkać się z Nim oko w oko, to nie mam :D:D:D

Od utworów,które się mi z Nim kojarzą, "odcięłam się"leciutko. Bo podobnie jak Ty, siedziałam i wyłam jak pies do księżyca :D Ale od czasu do czasu nachodzi mnie ochota na odgrzebanie starych płyt...

Gość Wredziolku...
dzien dobry kolezanko sympatyczna:)