Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pare refleksji z wieczora

CAŁA PRAWDA O KAFE CZESC 2

Polecane posty

Witajcie. Kiedyś już mniej więcej taki topik założyłam, teraz część 2. Oto moje spostrzeżenia. Ja pierdolę. Że tak zacznę brzydko. Ludzie tu wrzucają swoje fotki. Motywy, jakie nimi kierują, są różne. A nawet jeśli chcą się dowartościować, to kit z tym. I teraz najlepsze - najczęściej wszyscy i wszystko jadą. Plują, złorzeczą, ale przede wszystkim wytykają każdą najmniejszą rzecz. Nie staję w obronie tych, co wrzucają, w sumie mam to gdzieś. Ale wiem, że najczęściej pisze się te komentarze "za karę". Żeby po prostu komuś dojebać, żeby sobie nie myślał nie wiadomo co. A prawda jest taka, że większość tu siedzących to zwykli przeciętniacy, w tym i ja. (nie, nie jestem tą blondyną z brodawką pod nosem z naszej klasy) Rzecz druga. Nosz, jeszcze jeden temat o diecie cud i po prostu rzucę tą kafe w pizdu. Ludzie, dlaczego nie możecie zrozumieć, że kluczem do sukcesu jest AKTYWNOŚĆ FIZYCZNA??? Nie katowanie się dietami. Tylko i wyłącznie sport i ruch!!! A wy chudzi, też się nie mądrujcie. Chociaż i tak macie przewagę, zawsze i wszędzie. (nie, nie jestem grubasem ani chudzielcem) To co się dzieje w dziale uczuciowym, to jest w ogóle MASAKRA. Ja myślałam, że takie rzeczy to tylko w filmach, w książkach. Zdrady, ciąże przypadkowe, nieumiejętne lody w klubach, lizanie się z rodzeństwem partnera, patologie, nieudane śluby, kurwienie się na prawo i lewo. A znowu na erotycznym podpaski na pralkach, tampony w umywalkach, kupy i siki. Itd, itd ... Ogółem mój dystans zaczyna topnieć. Świadczy o tym ów post. Zaczyna mnie to wkurwiać. I jestem wkurzona na siebie. Bo codziennie tu włażę i załamuję ręce. Tracę wiarę w ludzi. Tracę wiarę w siebie ... Bo nie mogę znaleźć motywu. Odpowiedzi na pytanie "po co". Czy naprawdę dla zabicia czasu? A może większość z tych topików to prawda? Dziękuję za uwagę.

Gość zgadzam sie z autorem
szczegolnie z tymi dietami :O

Gość
aż tak to przeżywasz?

Przeżywam.

Gość kluczowe zagadnienie
ja powiem ze tez tak to przezywam :o

Gość
popatrz na ludzi wokół siebie a nie na kafeteryjne efemerydy, było już wiele "gwiazd" na kafe :)

No może, może. Ale najlepiej chyba zrobić sobie przerwę ...