Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 4, 2009 :O miesiąc temu złożyłam wniosek o nowy dowód ponieważ zmieniłam miejsce zameldowania jutro miałam iść go odebrać ale.............. zgubiłam stary który jutro powinnam oddać właściwie nie zgubiłam tylko wywaliłam ze śmieciami i co teraz? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 4, 2009 halo! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość będziesz_mój Napisano Styczeń 4, 2009 wydaje mi się że powinnaś iść na policję i zgłosić zaginiecie dowodu, dostaniesz od nich kwietk i na jego podstaawie wydadzą Ci nowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 4, 2009 alei tak nowy już na mnie czeka w urzędzie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lojalna jola 0 Napisano Styczeń 4, 2009 powiedz że wpadł Ci np. do kanału na ulicy:) Nie będą go szukać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qwertz 0 Napisano Styczeń 4, 2009 Idź do urzędu i powiedz, że zgubiłaś stary. A jak nie chcesz iść to zadzwoń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MAriusz BHP Napisano Styczeń 4, 2009 stary dowód wyprałaś ze spodniami, stary dowód wyprałaś ze spodniami, stary dowód wyprałaś ze spodniami, stary dowód wyprałaś ze spodniami, stary dowód wyprałaś ze spodniami, stary dowód wyprałaś ze spodniami ... powtarzaj to sobie tak długo aż uwierzysz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ot i napisałem Napisano Styczeń 4, 2009 Jeżeli wywaliłaś go ze śmieciami to lepiej zgłoś na policji zaginięcie bo jak wpadnie w nie odpowiednie łapki to możesz mieć problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 4, 2009 a co będzie jak ja go za jakiś czas znajdę? :O bo głowy sobie obcięć nie dam że wywaliłam kurwa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes gupia Napisano Styczeń 4, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiii 0 Napisano Styczeń 4, 2009 Nie zglasza się juz na policję zginięcia dowodu tylko do urzędu, mój brat przechodzil przez to ostatnio takze wiem na 100% ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostatnio widziałam Napisano Styczeń 4, 2009 no, lepiej idź na policje, zgłoś że zgubiłaś ale powiedz też że jutro odbierasz nowy dowód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 4, 2009 dzięki wiii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shao_Lin 0 Napisano Styczeń 4, 2009 jeśli to możliwe, przeszukaj kontener ze śmieciami albo zgłoś zaginięcie, idź po nowy, a jeśli później znajdziesz stary, to go spal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic sie nie stalo Napisano Styczeń 4, 2009 i tak by go pewnie przecieli a nie zabierali wiec powiesz ze wywalilas ze smieciami i tyle. mialem tak z tymczasowym dowodem rejestracyjnym dali mi nowy i napisalem oswiadczenie ze tymczasowego nie oddalem poniewaz zgnial. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Styczeń 4, 2009 a moze wpadł po szafę , wszystkie książi wytrzep, zakładki itd w łazience' torebce pies zjadł ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shao_Lin 0 Napisano Styczeń 4, 2009 tylko psa nie trzep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 4, 2009 to najpierw pójdę do urzędu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach