Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

mam problem z dowodem którego nie ma

Polecane posty

:O miesiąc temu złożyłam wniosek o nowy dowód ponieważ zmieniłam miejsce zameldowania :classic_cool: jutro miałam iść go odebrać ale.............. zgubiłam stary który jutro powinnam oddać 😭 właściwie nie zgubiłam tylko wywaliłam ze śmieciami 😡 i co teraz? :(

Gość będziesz_mój
wydaje mi się że powinnaś iść na policję i zgłosić zaginiecie dowodu, dostaniesz od nich kwietk i na jego podstaawie wydadzą Ci nowy

Idź do urzędu i powiedz, że zgubiłaś stary. A jak nie chcesz iść to zadzwoń.

Gość MAriusz BHP
stary dowód wyprałaś ze spodniami, stary dowód wyprałaś ze spodniami, stary dowód wyprałaś ze spodniami, stary dowód wyprałaś ze spodniami, stary dowód wyprałaś ze spodniami, stary dowód wyprałaś ze spodniami ... powtarzaj to sobie tak długo aż uwierzysz :-)

Gość Ot i napisałem
Jeżeli wywaliłaś go ze śmieciami to lepiej zgłoś na policji zaginięcie bo jak wpadnie w nie odpowiednie łapki to możesz mieć problemy

Gość jestes gupia

Nie zglasza się juz na policję zginięcia dowodu tylko do urzędu, mój brat przechodzil przez to ostatnio takze wiem na 100% ;)

Gość ostatnio widziałam
no, lepiej idź na policje, zgłoś że zgubiłaś ale powiedz też że jutro odbierasz nowy dowód

jeśli to możliwe, przeszukaj kontener ze śmieciami albo zgłoś zaginięcie, idź po nowy, a jeśli później znajdziesz stary, to go spal

Gość nic sie nie stalo
i tak by go pewnie przecieli a nie zabierali wiec powiesz ze wywalilas ze smieciami i tyle. mialem tak z tymczasowym dowodem rejestracyjnym dali mi nowy i napisalem oswiadczenie ze tymczasowego nie oddalem poniewaz zgnial.

a moze wpadł po szafę , wszystkie książi wytrzep, zakładki itd w łazience' torebce pies zjadł ;)