Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allbad

Zamiast okresu mam ból brzucha i śluz. Pomocy!!!

Polecane posty

Gość allbad

Cześć dziewczyny. Mój problem polega na tym, że 26 grudnia powinnam dostać okres. Niestety go nie dostałam. Wzamian za to od tego dnia pojawił się tępy ból w jajnikach lub na środku ( zalezy w jakim dniu) i wydzielina(na początku mleczna, teraz przeźroczysta). Nie jest jej dużo, ale chwilami mam uczucie wilgoci i kiedy idę do toalety z nadzieją, że to okres- wracam rozczarowana...Dzisiaj jest juz 37 dzien cyklu. Współżyłam z chłopakiem ok. 3 tygodnie temu, ale wydaje mi się, ze było bezpiecznie. Wczoraj zrobiłam test Quick Vue. Wyszedł brak ciązy, ale nie mam pewności. Za jaki czas powinnam go powtórzyć?? Czy to, ze zrobiłam go o tej godzinie, a nie rano i, że wróciłam 15 min przed zrobieniem, a na dworze jest zimno może mieć wpływ na nieprawdziwy wynik?? Sama już nie wiem. Dodam, ze poczatek grudnia był dla mnie stresujący (egzaminy itp.). Jednak okres juz dawno tak mi sie nie spóźniał, ostatni raz 47 dni, ale to było jakies 2-3 lata temu i nie pamietam czy i jaki był śluz i ból. Powiedzcie mi prosze czy myslicie, że to może byc ciąża?? Prosze Was o opinie, bo jestem juz załamana.

Długość cyklu jest często bardzo wrażliwa na działanie stresu i pewnie to u Ciebie zadziałało, a teraz dodatkowo nie ma chwili, żebyś nie myślała o okresie i ciąży i się dodatkowo nakręcasz. Zrobiłaś test? Zrobiłaś. Wyszedł negatywny? Wyszedł. To czym się dalej stresujesz? Załóż sobie wkładkę i przestać biegać do toalety, żeby sprawdzić, czy to okres, jak coś poczujesz. Co ma być, to będzie, już nic nie zmienisz zamartwiając się. A przestaniesz się stresować, to i okres przyjdzie. Martwić się będziesz, jak będziesz miała czym, na razie nie masz, to po co?

może być to jakaś infekcja. Przy infekcjach też okres moze sie rozregulować. Pędź do gina bo niewiadomo co to jest. Aa... dla pewności zrób kolejne dwa testy. ja tez mialam dostac dwa dni po Tobie okres, ale nie dostalam i 3 dni temu dowiedzialam się, ze jestem w 3 tygodniu ciąży:) tez mam uplawy ale raczej bezbarwne i wodniste. lekki ból w podbrzuszu tez się pojawił:)

Gość tamarra-x
Powtorz test i dla pewnosci zrob badanie krwi na przyrost Beta. Badanie krwi powie ci prawde (testy czasem sie myla). Ja mialam kiedys problemy z regularnymi cyklami i pomogla mi wit B6 z magnezem (B6 ponoc ogolnie wplywa dobrze na plodnosc tak na przyszlosc:))

Gość allbad
Dziewczyny, dostałam okres, spóźnił się 10 dni!!! Chyba po raz pierwszy tak bardzo cieszę się z okresu. Bola mnie jajniki, ale co tam... Dla pewności zrobię jeszcze badania kontrolne u ginekologa czy wszystko jest w porządku. Dziekuję za wsparcie :)