Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejeejjjj

JEŻELI ZAPOMNI SIE JEDNEJ TABLETKI Z BLISTRA I BIERZE SIE DO KOCNCA BEZ NIEJ TO

Polecane posty

Gość ejeejjjj

bo miałam miec juz koniec a zostały mi 2 inie wiem kiedy zapomniałam:O ochrona jest wtedy obniżona, czy jej nie ma.? Chłopak nie kończy we mnie nigdy, moge wykluczyć ciąze.? Yaśminelle

Gość jadziaichuj

Gość ejeejjj
pomozcie.?

Gość danka P
ja dzisiaj zaczelam barac diane35 i w mojej ulotce pisze ze kiedy pominie sie jedna tabletke to trzeba : " pominieta 1 tabletka w 1 tygodniu nalezy przyjac pominieta tabletke tak syzbko, jak to mozliwe( nawet jesli oznacza to jednoczesne przyjecie dwoch tabletek ) a kolejne zażywac o stałej porze. skutecznosc antykoncepcyjna preparatu diane 35 jest zachowana i nie jest konieczne stosowanie dodatkowych metod zapobiegania ciąży." ale nie wiem jak to jest z jasminelle chyba podobnie powinno Ci pisac w ulotce.

Gość danka P
aha nie doczytałam hmm jezeli brałas jzu do konca bez niej to trudno mi powiedziec.. najlepiej zapytaj o to lekarza

Gość danka P
aaaaaaa jeszcz enei doczytałam na bank mozesz wykluczyc ciąze hehe ja nawet bez tabletek tak sie czasem z moim chlopakiem kochałam i jakos ciazy na szczescie nei bylo, a w Twoim przypadku nie ma takiej mozliwosci ale pamietaj ze nawet jesli pominiesz to na przyszlosc zastosuj sie do tego co Ci napisałam