Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex a może next

Rozmowa z exem. Jak to rozegrać, żeby wrócił?

Polecane posty

Gość snowfot
jak dla mnie to nie najlepszy pomysł powroty to nic za sobą nie niosa oprócz kolejnych rozczarowań przez jakiś czas będzie ok później będzie to samo

Gość Kannbbh
Ja z moim mężem (od 8 lat) rozstaliśmy się "na zawsze" na pół roku po 3 latach znajomości. Po naszym "zejściu" byliśmy ze sobą kolejne cudowne 2 lata, potem wzięliśmy ślub, a od 8 lat jesteśmy szczęśliwym małżeństwem. Czasem takie rozstanie pokazuje nam jak mocno nam na sobie zależy. Skoro do dzisiaj chłopak za Tobą tęskni, a Ty za nim to... powinno się udać! Ubierz się ładnie i........ pozwól mu się poderwać drugi raz hehe

Gość hej hej ho ho
ho ho hej hej

Gość hej hej ho hoho ho
ho ho

Gość zazdroszcze ci bardzo
zazdroszcze ci bardzo, moj tez sie wypalil, jak stwierdzil odkochal sie:( odchodzi, wlasciwie przeprowadza sie, ale jak patrze na te jego obojetnosc wobec mnie to nie wierze, ze kiedyskolwiek powie ze mu beze mnie zle :( mialo byc wesele, a jest rozstanie :( i nie jestesmy malolatami, ja mam 27 lat, on 32 :( nie wierze w to co sie teraz dzieje w moim zyciu:(

Gość ex a może next
Nie masz mi czego zazdrości, bo chyba jedziemy na tym samym wózku :( Mam 28 lat, więteż małolatą nie jestem.

Gość zazdroszcze ci bardzo
twój przynajmniej twierdzi, ze ciebie mu brakuje, a mój na mnie patrzec nie moze :( serce mam w kawałkach, lez juz brak:(

Gość ex a może next
U mnie minęło już kilka miesięcy. Może sobie i twierdzi, że mu mnie brakuje- ale to wszystko. Nie dzwoni :(

Gość wciąż nie wiem co zrobić
wciąż się boję zrobić cokolwiek

Gość Po co mu tatus po takim czasie
po co ci ex?

Gość SanSanSan
a moze popros go do pomocy przy domu no zadzwon i powiedz ze cos sie zapsulo i niech przyjedzie, Ty sie wystroj, ale bez przesady, w rewanzu zapros go gdzies, kolacja, kina wg mnie nie powinnas zaraz wykladac kawy na lawy i po przekroczeniu progu rzucac sie na szyje i wyznawac milosc jak przyjdzie "naprawiac" to zapytaj sie co tam u niego, jak wyczujesz ze chcialby Ci cos powiedziec ale np boi sie Twojej reakcji to wspomnij ze np ogladalas wasze wspolne zdj i wspominalas te wspaniale chwile- jak facetowi zalezy na Tobie to podchwyci i albo powie cos w stylu ze jemu tez, ze teskni za tym- wtedy wiadomo ze nadal Cie kocha :) po tym mozecie porozmawiac otwarcie a tak badz na luzie, zrob mila atmosfere-bedzie dobrze!

Gość SanSanSan
pamietaj zeby go pochwalic za to co zrobil-naprawil - to bardzo wazne dla facetow i to on musi Ciebie zdobyc, nie odwrotnie!

Gość gość
Jak zostawił mnie chłopak świat się zawalił. To była jakaś masakra. Wiedziałam że nie jestem w stanie już pokochać innego. Skorzystałam z opcji można powiedzieć ostatecznej – rytuału na Jego powrót ze strony http://urok-milosny.pl . Nie wierzylam zbytnio w powodzenie, ale się zdecydowałam. I się powiodło. Wrócił, znowu jesteśmy w sobie zakochani i żyjemy sobie świetnie. Wybaczylam mu to że mnie zostawił, a on traktuje mnie jak księżniczkę.

Gość gość
rozmawiaj z nim zdawkowo ,ciagle otrzymuj smsy ,oczywiscie musisz pięknie wyglądać ,w połowie rozmowy przepros go ,zamów taksówkę ,popraw makijaż ,napisz smsa i pożegnaj. Za pare dni będzie skamlał pod twoimi drzwiami

Gość gość
smsa znaczy napisz do wyimaginowego konkurenta ,nie do ex -next:D