Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Endzio

Pytanie do Pań

Polecane posty

Gość Endzio

Chcialbym od Was sie dowiedziec jak patrzycie na takich facetow bo ostatnio sie mega zdziwilem ale o tym zaraz a) taki jason statham , vin diesel czy bruce willis Was podniecaja b) taki leo di caprio moz ejedynie sie podobac? c) taki brad pitt laczy jedno z drugim Zdziwilem sie wlasnie bo dziewczyna co byla 3 lata z typem co dziewczyny mowily jaki on piekny itp itd nagle przespala sie z kolesiem wlasnie typu a i wielka afera niektore mowily jak ona mogla takiego ladnego kolesia zdradzic z czegos to wynika czy po prostu znudzilo jej sie?

Gość zdolowana i zalana
zaden z wymienionych aktorow nie podoba mi sie :P

Gość Endzio
hmmm czemu nie? a jaki Ci sie podoba? nie chodzi o aktorow chodzi o sens tego co napisalem

Gość zdolowana i zalana
wiem ze nie o to chodzilo hehe zartowalam tylko :) Jak dla mnie wyglad to nie wszytsko . Owszem na krotka mete walory zewnetrze maja duze znaczenie ale jezeli atutem faceta jest tylko wyglad zew to niestety predzej czy pozniej kobieta zdaradzi jego badz porzuci . Zreszta atrakcyjnosc faceta to nie tylko ladna twarz , boskie cialo itp itd . to takze charakter , sposob bycia itp itd

Gość Endzio
rozumiem ale chcialbym jakbys mogla odniesc sie tylko do tego wygladu i sprobowala mi uzasadnic ta zdrade

Gość zdolowana i zalana
Podobaja mi sie wysocy dobrze zbudowani bruneci o wyrazistych rysach . Za takimi tez sie ogladam na ulicy ALE jak to sie mowi? jedno sa do patrzenia a drudzy do kochania . Tak naprawde jeszcze nigdy nie zakochalam sie z swoim typie faceta . Owszem z kilkoma chodzilam takimi ale po krotkim czasie zrywalam i sama nie wiem dlaczgo , owszem pod wgledem fizycznym podobali mi sie ale nie czulam tego to co powinnam czuc .

Gość Endzio
Moga byc do tego i do tego:) nie chcialbym byc sklasyfikowany do jednego typu ale lepiej byc do tego ktorzy sa do patrzenia

Gość Endzio
to jakby dzielic na matki i za przeproszeniem "dziwki"

Gość zdolowana i zalana
odniesc sie do wygladu? hmmm... poprostu facet mniej urodziwy moze byc bardziej fascynujacy i pociagajacy od faceta ktory uznawany jest za 7 cud swiata . Szczerze mowiac nie wiem jak to mozna wyjasnic.

Gość Endzio
no milosc miloscia wiadomo

Gość zdolowana i zalana
nie no bez przesady to nie chodzi o to ze patrzymy pod tym kontem ze jeden jest do seksu a drugi do bycia dobrym ojcem czy mezem .To nie tak . Mozna to chyba wytlumaczyc tak ze jeden facet ma mniej a drugi wiecej feromonow . A super przystojniak nie oznacza ze musi miec ich duzo , parwda?

Gość Endzio
no tak , ale zastanawia mnie czmu zdradzila go z jakims kolesiem z blizna na twarzy na lyso scietym czy to chodiz tylko o sposob bycia czy wyglad do tego sie przyczynil

Gość zdolowana i zalana
Mozna to jesce inaczej wytlumaczyc : moze poprostu ja w jakis sposob fascynuje ? albo tez dziwczyna lubi przygody ?

Gość Endzio
dziewczyna taka glupiutka ale bylal mu wierna 3 lata mogla to zrobic z jakims innym przystojnym facetem;]

Gość zdolowana i zalana
cos mi sie wydaje ze nie o kolege chodzi a o Ciebie :) dlaczgo glupiutka? bo poszla do lozka z niezbyt urodziwym facetem ? czy wartosc czlowieka oceniamy tylko po wygladzie? jesli tam uwazasz to z calym szacunkiem ale to nie ona jest glupiutka .

Gość Endzio
nie chodzi o przyjaciela ja jestem zwyklym kolesiem :) nie mowie ze wyglad sie tylko liczy ale czy wyglad zbira jest jakims plusem o to pytam...

Gość zdolowana i zalana
no wiesz... faceci typu bad boy maja w sobie cos pociagajacego :D

Gość Endzio
ten koles niedlugo bedzie wygldal jak disabled boy;]

Gość zdolowana i zalana
sama kiedys chodzilam z chlopakiem ktory nie dosc ze nizszy ode mnie , to jeszcze byl brzydki jak noc , a do tego obibok z Niego byl niesamowity a juz nie wspomne o tym ze handlowal narkotykami ale widac cos mi w Nim sie podobalo i pocagalo , zrezta do tej pory mi sie podoba ale teraz sie tylko kumplujemy :)

Gość Endzio
wyglad, wygladem, a wszyscy dealerzy to pajace 98% powinno sie wystrzelac 2% bo musi ktos sprzedawac, ale okej qmam o co chodzi dziekuje za pomoc!:)

Gość zdolowana i zalana
bylam bylam dobrze napisalas , jest wyjatkowo niedojrzaly jak na swoje lata . choc z tym nawrzucaniem to nie do konca tak , On nigdy nie mowil z pretensajami , wyrzutami czy tez cos konkretnego odnosnie mojej osoby . Kiedys zapytalam Jego o byla a On cos takiego powiedzial ze zaraz sie zmylam i przebeczalam cala noc . Nigdy ale to nigdy nie czulam sie tak upokorzona i zdeptana , mialam ochote rzucic sie na Niego i udusić !!! Czesto tez zachowywal sie nie fer w stosunku do mojej osoby . Kiedy mnie odpychal mowilam sobie ok , nie bede sie narzucala i odposzczalam sobie ale potem to On sam do mnie przychodzil badz dzwonil , ale kiedy to ja zaczynalam ignorowac JEgo to mial pretensje i obrazal sie . czy tak zachowuje sie facet ktory ma 32 lata? wydaje mi sie ze nie :O

Gość zdolowana i zalana
oj zle mi sie wkleilo , to chyba dletgo ze jade na dwa fronty :O mlego dnia zycze :)