Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evela1111111111

kiedy można zajść a kiedy nie?

Polecane posty

Gość Evela1111111111

mam pytanko jeśli mój ostatni cykl trawał 35 dni na ogół traw ok 30 to jesli uprawiałam sex bez zabezpieczenia w czasie okresu 2 dzień a trwa 6 to jest obcja zebym była w ciaży albo zaraz po okresie ? bo nie mam pojecia wyliczyc te dni płodne i nie płodne pozatym czytam ze podczas okresu równiez mozna zajsć w ciaze i sie troche boje a mój meżczyzna we mnie nie skonczył

Gość to nie takkkk
już na innym forum ci pisałam zanim ktoś się bierze za sex niech się nauczy o antykoncepcji a co do liczenia dni plodnych to taka metoda że 4 dni przed 4 po @ są nie płodne nie daje pewności nawet przy regukarnych cyklach Nie wiem czy jesteś w ciąży w którym dniu cyklu jesteś jak ci się zacznie @ spóźniać zrób test będziesz wiedzeć a na przyszłość zrozum że z sexu biorą się dzieci i kupcie sobie gumki :)

w ciaze chodzi się w okresie płodnym. a aby nie zajść przy niestosowaniu żadnych zabezpieczeń należy poczekać z współzyciem do okresu niepłodnego w cyklu występują dwa okres niepłodne pierwszy przed owulacją i drugi już po kiedy ustają wszelkie objawy płodności tj tzw okres niepłodności pewnej. Aby lepiej wiedziec kiedy jest możliwość zajścia w ciąże a kiedy nie najlepiej obserwowac swój organizm.