Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka z gogolinka

Beznadzieja mnie dopadła.........

Polecane posty

:( Było tak fajnie - Święta, Nowy ROk, spałam do 11 :P A teraz? Siedzę w tej gównianej pracy, ziewam i nie mogę się doczekać, kiedy wyjdę. Do tego jestem sama, koleżanka na urlopie i musze pracować po godzinach. Na dwie "zmiany". Sobota pracujaca, bo odrabiam za 2 stycznia. NAstępny weekend studia i zaliczenia. Sesja za pasem. Muszę się uczyć. O losie :(

:O

nie martwię się, wiadomo - proza życia wróciła... Tyle że mi sietak nie chce... Wczoraj siedziałam na wykładach, chłonęłam wiedzę i ochoczo postanowiłam "od jutra" zabrac się do nauki. I co? Dziś jest jutro... Mam niby luz w pracy, mogłabym poczytać coś, jakieś skrypty. A ja siedzę i narzekam że się nudzę :(

Gość leko
a jako kto pracujesz ???

jako sekretara heeeeee Taki leń mnie dopadł że szok :P

karolinka wejdz sobie na topik z pozytywnym mysleniem...moze nabierzesz troche optymizmu do zycia i zainspiuruja cie niektore ksiazki pozdrawiam

mnie co dwa dni :P a tak poważnie - rozleniwiły mnie świeta i nowy rok. Jedzenie, spanie, Kino, spacer.....24 h na dobę z ukochanym :) Raj :) A teraz co? Praca, sesja i brak kasy :O

ja sie dolaczam, ale jeszcze jakos sie trzymam bo jutro mam ostatni dzien wolnego! :( i od srody harówa, sesja tez za pasem, zimno za oknem bla bla...moglabym tak wiecznie narzekac w zimie, do tego tesknota za chlopem, znalazl prace w innym miescie niz bylismy, widujemy sie raz na jakis czas...e tam, no masakra!:D

nie rozumiem dlaczego ludzie potrafia wymieniac tyle rzeczy ktorych nie lubia i ich mecza, a nie potrafia dostrzec tego co maja, z czego sie ciesza i za co sa wdzieczni jezeli nie mozesz zmienic sytuacji, zmien nastawienie do niej

masz rację :( Wczoraj na wykładach profesor opowiadał nam o głuchoniemym niewidomym. To jest dopiero nieszczeście. JAk tu żyć? Gdzie radość życia, gdy problemem jest każda czynność? Eh....dziś już o tym zapomniałam. Jestem beznadziejna.

Gość lilii
ja mam na szczescie wolne dzis.. tez mam nudna prace - sprzedawca w sklepie sportowym..malo klientow,wiadomo jak to po swietach.. i tak sie przenudzilam caly weekend w tym cholernym sklepie.. :-O