Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość non-conforma

Kiedy Waszym facetom przestal stawac?

Polecane posty

Gość non-conforma

Tzn. ile mieli lat?

mój ma 37 i moze nawet co 15 minut :O

Gość non-conforma
Co 15 min., ale z Twoimi kolezankami ???

Gość bvcvc
mi przestał stwac jak mialem 26 lat . Seks jest dla mlodych . Starcy maja inne zadania

Nie chcę was straszyć ale jeżeli komuś przestaje stawać w wieku 26 czy 32 lat, to moim zdaniem jest to powód do niepokoju. Ale przyznam się że mi samemu popęd seksualny ostatnio szybko spada. Nie mam problemów z erekcją, ale po prostu przestaję mieć ochotę zarówno na seks jak i nawet na masturbację. Cholera. Nadeszły czasy gdy zaczynają dominować 16-letnie ogiery.

Gość heheh 777x
przestal stawac gdy nie znalazl chetnych kobiet ze stalowej woli do eksperymentu naukowego. tak sie biedaczek zalalmal

non-conforma Co 15 min., ale z Twoimi kolezankami ??? ciekawa teoria ja mam inna kiedy po 30tce by mu przestał przy mnie staqwac tobym się ostro za siebie wzięła :D:D takze do dzieła dziewczyno :P

Gość facet to nie wibrator
czasem może odpocząc, czy nie mieć ochoty

Wiem Nocy Aniele że to straszne. Ale cóż. Teraz takie czasy.

W USA ponoć 20% 20-latków cierpi na zaburzenia erekcji. Niewiarygodne ale prawdziwe.

Gość sopratutto
ciekawa teoria ja mam inna kiedy po 30tce by mu przestał przy mnie staqwac tobym się ostro za siebie wzięła Po 10 latach sypiania z ta sama kobieta, wizja seksu z przecietna sasiadka wydaje sie dla faceta bardziej ekscytujaca, nawet jesli wygladasz jak bogini:D

Po 10 latach sypiania z ta sama kobieta, wizja seksu z przecietna sasiadka wydaje sie dla faceta bardziej ekscytujaca, nawet jesli wygladasz jak bogini jasne pod warunkiem ze masz desperatkę boginię, która nie potrafi bez Ciebie życ ;) Mojego faceta stac na bardziej niz przeciętna sąsiadka ;) i chyba byle pokrzywiona pindzia nie ma szans :) wiem ze tacy jak ty szare komórki chowają w spodniach ale wierz mi są męzczyni wyższego lotu ;) nawet na tym forum :)

Złoty pytaj tylko wiedz ze na głupie pytania nie odpowiadam :) Jesli ktoś próbuje we mnie wzbudzic zadzrosci i poczucie bycia zdradzonej to się moze bardzo zawiesc :) zyje własnym życiem daje męzczyznie wolnosc i go nigdy na siłę przy sobie nie trzymam jego wybór a za bystra jestem aby dac się w konia robic ;)🖐️

Gość nie lachon bis
Ja też myślałam, że jestem bystra :-o Była bystrzejsza :-(

no cóz nie każdy ma tak w zyciu....współczuje :O

Gość nie lachon bis
Też sobie współczuję :-o