Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maalinkaa6262

Problem-ból

Polecane posty

Gość Maalinkaa6262

Mam taki problem kiedy mój chłopak chce mi włozyć palec zaczyna mnie strasznie bolec.Czuje też ze jestem tam sucha a przecież mamy gre wstepną(Jestem dziewicą).Powiedział ze chce sie ze mna kochać jednak ja sie boje że poprostu nie da rady we mnie wejść.Dodam też ze jestem bardzo spięta i nawet gdy próbuje sie rozluźnić to nie moge.Jaka wg was najlepsza jest pozycja na pierwszy raz? Iby nie bolało? Co zrobic by moja myszka zrobiła sie wilgotna? Prosze o odpowiedzi

żele nawilżające a ten ból to dlatego że nie masz przebitej błony dziewiczej i jej przebicie czasami jest bardzo bolesne

Gość wiesiowakasia
jak sie dobrze popieści to się wszystko zmieści... am moze twoj chłopak ma za długie paznokcie i dlatego cie tak boli.. a wogole to ile masz lat?? 12 czy juz 13?

Gość Maalinkaa6262
pomyliłaś sie dziewczynko,mam 18 lat :>

Hmm... jak jestes za bardzo spieta, to zaserwujcie sobie po kieliszku wina ;) A tak na serio - to wszystko siedzi w Twojej psychice. Jesli nie zmienisz nastawienia i bedziesz sie bac, nadal bedzie ciezko

Gość Maalinkaa6262
I to jest najgorsze ze nie potrafie zmienić nastawienia...próbowałam sie rozluźnic ale nic z tego:( Może to dlatego że boje sie ze on sie we mnie nie zmieści...

Gość yhcrtrtserll
probonuje winko zel intyny i jechane powinno byc ok tez tak mialam albo niech naslini palce :D