Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psocia klocia

kiedy sie robi badania hormonalne??

Polecane posty

Gość psocia klocia

witam pwoeidzcie mi prosze laseczki kiedy lekarz powinien zrobic badania hrmonalne

Gość psocia klocia
Bo ja bylam u gina i chcialam zeby mi zorbil badania hormonalne i na podstawie tych wyników wybral odpowiednie tabletki anty a on mi poweidzial ze gadam glupoty i ze takie badania robi sie przed zajsciem w ciaze . pytal sie jakie bralam wczesniej leki ja ze jasmin a on mi na to ze teraz da mi diane ... bo po jasmin troche przytylam ... ale diane przeciez sa gorsze chyba ... kurde nie ufam mu wogole,doradzcie prosze :)

Gość psocia klocia
czy naprawde nikt nic na ten temat nie wie ?

Ja nie rozumiem pytania, kiedy lekarz pwinien zlecić... no kiedy coś wygląda na nie w porządku, są plamienia, inne objawy, nieudane starania o dziecko. Podstawowe badania możesz sobie zlecić sama: prolaktyna i testosteron (w dowolnym dniu), progesteron (9 dni przed miesiączką), lh, fsh, estradiol (w 2-3 dniu cyklu), do tego warto byłoby zrobić hormony tarczycy (tsh, ft3, ft4) - też w dowolnym dniu. A dlaczego o to pytasz?

Gość psocia klocia
Pytam gdyz chcialam zeby na podstawie badan hormonalnych lekarz dobral mi najlepsze dla mnie tabletki antykoncepcyjne.