Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna018

Błagam pomuszcie

Polecane posty

Gość jestem tam jeszcze
tzw. marynarka wojenna

Gość lorii
:-D:-D niby poniedziałek a ja dzieki Wam jestem w swietnym nastroju..fenksik:-)

Gość fankamuzyki dance
nie sadziłam ze takie panny istnieją jeszcze na tym swiecie:P

Gość szparek
Trzeba było gościowi powiedzieć, że jeśli chce Ci wyczochrać bobra niech idzie do łazienki, ładnie wymyje rączki mydełkiem, a jak wróciłby, to sprawdzić to.

Gość lorii
ta najlepiej powinien odkazic np w ace:-)

ja pamietam jak wśród najgłupszych reklamacji hotelowych było to że córka niby zaszła w ciąże w basenie hotelowym:D od samego pływania:D:D:D: i ojciec chciał za to odszkodowanie....

Gość lorii
slyszałam o tym..zreszta co sie dziwcic ojcu, jak w sumie dziekii sasiadowi ma corke;-)

Gość Smutna018
A to byla prowokacja z mojej strony :)

Gość lorii
jasne ze w powietrzu tez lataja.dlatego wskazane jest zamykanie buzi i smiech z zamknieta,, bo to w sumie bedzie jak sexik z połykiem jak sie dranie małe do gardeła dostana:-D

oczywiście uzyskał biedny ojciec odpowiedz odmowną i dodam że ujetą w dość zabawny sposób:D fajny temat sie zrobił:D lubie kafeterie z tego powodu ze mozna czasem się posmiać... gdybym tak potrafił swoje plemniki okiełznać, wyszkolić...hm..może jakaś technika hipnozy? może azjaci coś wymyslili. chetnie poczytam by uniknąc niespodzianek:P

Gość lorii
Dziekuje Smutna za poprawienie nastroju, wiec prosze o nastepny temacik na czasie;-)

Gość lorii
Acca hipnoza powiadasz?..w sumie pomysł dobry, ale czy nieza duzo maluszkow przez łacze netowe by poleciało:-D:-D i ciekawe gdzie:-P

a wiesz..jakby były wytresowane i hm..posłuszne to mogą sobie latac gdzie chcą i kiedy chcą;) w tym jednak problem że one nie słuchaja się wcale i jedyne co nimi kieruje to żądza narodzin, zwiekszania populacji o kolejnych dajmy na to takich głupków netowych jak ja:P

Gość Smutna018
a myslicie ze mozliwe ze facet spuscil mi sie do buzi a potem jak sama robilam sobie minete to moglam tez zajsc w ciaze. chyba zostalo mi cos jeszcze na jezyku. pewnie nie lyknelam wszystkiego

Gość Smutna018
Smutna018 jestes zbyt tepa...idz do szkoly. naucz sie gramatyki,biologii i czego ci sie jeszcze uda wbic do tego pustego lba

nie. to jest jedyny wyjątek. to co opisałas tzn sama sobie robiłaś minete itd to nie ma obawy bo kiedy poziom absurdu jest zbyt wysoki staje sie śmiertelny dla plemników. więc w ty momencie nie masz sie co martwić gdyć irracjonalnośc sytuacji oraz zbyt duże stężenie absurdalnego żartu odbija sie na plemnikach i kończy ich natychmiastowa śmiercią. podobież z komórkami nerowymi...

Gość Smutna018
fajnie ze ktos podkrada sie pod moj nick. eh. moze i jestem tepa...ale za to wy jestescie bez kultury osobistej...nabijac sie z błedów ludzi i o to ze chcieliby sie czegos dowiedziec... loooz smiejcie sie-.- yh. dobra niewazne... wogole przerpaszam ze zapytalam i ze cos mnie dreczy. narazie

Gość jestem tam jeszcze
podnoszę wątek bo fajnie się z wami gada