Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzybolek

Pomóżcie-poród zaraz a mnie swędzi!

Polecane posty

Gość grzybolek

Witam wszystkie mamy i przyszłe mamy mam do Was ogromną prośbę- wiem, że najlepiej do lekarza ale nie mogę się z moim skontaktować, gabinet zamknięty a moje "miasteczko" to takie zadupie że innego tu nie ma ;/ Otóż mam wieeelki problem- na jutro mam termin porodu, juz pojawiaja mi się nieregularne skurcze od czasu do czasu, czop odszedł a jak na złość od rana toważyszy mi swędzenie w okolicach pochwy ( raczej warg sromowych małych i dużych i łechtaczki niż wejścia). Nie toważyszą temu żadne upławy czy coś, tylko to swędzenie. Co prawda nie jest bardzo uporczywe ale nie wiem jak z tym walczyć bo czssu niewiele :( może uda mi się kupić coś bez recepty tylko co :( ?

Gość grzybolek

Niestety nie sądzę, zeby coś zdążyło Ci pomóc, najwyżej tylko przyniesie ulgę, nie chcę straszyć, ale jeśli to jakaś grzybica, to w trakcie porodu dziecko może się zarazić- oczywiście bez przesady, najwyżej skończy się to plamkami na buzi. Dla kobiet w ciąży dobra jest maść PIMAFUCIN, nie jestem pewna, ale raczej kupisz bez recepty. Powodzenia!!!

Gość krzyweZwierciadło
spokojnie, skoro czop odszedł, masz skurcze, to najprawdopodobniej już niebawem zobaczusz się z lekarzem, ale nie zapomnij mu powiedziec o tym swędzeniu.powodzenia.

Gość grzybolek
No tak w sumie teraz juz niewiele poradzę :( ale dziękuję za wszystkie odpowiedzi- równiez za następne o ile będą :) zawsze to jakoś raźniej się czeka na godzinę 0 :P

powodzenia, bedzie dobrze, zazdroszcze, ze niedlugo bedziesz trzymac w ramionach malutka kruszynke :-)

Gość chętnia aaaaleeee
chętnie bym pomogła ale nie zanm żadnych maści ani leków na takie cholerstwa. dziewczyny piszcie co można dostać bez recepty bo założę się że grzybolek to nie odosobniony przypadek i wiele jest sytuacji gdy tzreba interweniować a lekarza jak na złość nie ma pod ręką :)

Gość upsa sa

Gość pisiasia
Biedactwo, to musi być strasznie, tak jeszcze stresować się nie dość, że samym porodem to jeszcze głupią infekcją :( ciekawe co to skoro masz tylko lekkie swędzenie