Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weeman

Panie proszę o opinię

Polecane posty

Gość Weeman

mam 17 lat i zamierzam się kochać z dwa lata ode mnie starszą dziewczyną. obawiam sie (nie wiem czy slusznie czy nie dlatego was kobiety pytam o rade) ze moj penis o wymiarach 16 cm dlugosci i 14 obwodu bedzie dla niej za maly i mnie wysmieje. jakies opinie/wskazowki? dzieki z gory

Gość Weeman
Całymi popołudniami bawię się moim wzwiedzionym penisem - maluję go na biało czerwono po czym siłą woli podnoszę i opuszczam. Wyobrażam sobie wtedy że jest to szlaban na przejeździe kolejowym w Kutnie (!), co sprawia że czuję się ważny i odpowiedzialny za życie wielu ludzi.

Gość Weeman
no naprawde podszywanie sie pode mnie jest tak fascynujace. ludzie wspolczuje ze nie macie nic wiecej do roboty w zyciu

a ty masz coś innego do roboty poza odmierzaniem centymetrów twojego penisa? :D

Gość Weeman
zrozum prosze to dla mnie wazne. to chyba normalne u chlopaka przed swoim pierwszym razem

Gość Weeman
Właśnie ty stuleju

nie to nie normalne :o ja nie zastanawiałam się nad głębokością mojej pochwy ani nad rozmiarem moich piersi przed pierwszym razem :o

Gość Weeman
Z wielką koncentracją malującą się na moim świńskim ryju wdrapuję się na szczyt studzienki kanalizacyjnej nr ewid. 3282/P/32 w Starachowicach i uspokajająco gładzę się po kroczu sprzęgłem od Opla Tigry

Gość Nie ważna
Nie ważna wielkość przyrodzenia, tylko jakość chędożenia...

Gość Najpierw może
zastanów się, czy rzeczywiście kobiety marzą tylko o tym, żeby facet wsadził im wielkiego penisa i żeby pracował nim godzinami, bo to takie \"męskie\". Kobieta ma takie cudo, które nazywa się łechtaczką, i chyba warto zapoznać się z jej właściwościami przed \"akcją\". Poza tym kobiety cenią sobie inne cechy, np. to, że chłopak przytuli ją po stosunku. Zapamiętaj jedno: kobieta to głównie jej psychika, a nie pochwa !

Gość Słusznie
Wydupcz ją tak, aż jej bańki nosem pójdą.

Gość ziimmma
a mi się podobają te podszywy, szczególnie ten z tym szlabanem:D