Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwyczajny-niezwyczajny

czemu przekreślacie facetów z małym????

Polecane posty

Mam małego i marzy mi się sex z kobietą z małymi piersiami. Mi nie przeszkadzaja małe piersi...... Czemu więc kobiety przekreślacie faceta z małym? My nawet nie możemy sobie zrobić implantów......

Gość ciekawy2009
a jakiej masz długości, jeśli mówisz ze mały?? 5cm??

Gość ciekawy2009
wydocznie nie trafiasz na odpowiednie kobiety

oj, nie przekreślamy. Kobieta jak kocha, to kocha nawet tego 'małego'... Musisz się po prostu sprawdzać w łóżku. (Może powiedziałabym, że wolimy dużego...)

Gość ciekawy2009
podobno nie dlugosc przyrodzenia,tylko sztuka pierdolenia sieliczy

Gość a jaki gruby
a jaki gruby? bo to sie dla mnie licz najbardziej....

ok. Sprawdzam się spokojnie w łóżku. Mam żonę, miałem kilka dziewczyn i wszystkie były zadowolone (lub mi nie mówły, że nie, ale patrząc na częstość z jaką chciały to robić to raczej tak) Ale mam ochotę na małe urozmaicenie....... Portale randkowe, czaty i tylko jedno - ROZMIAR W życi codziennym spostrzegany jestem przez inne "walory" ale w kompie tylko -ROZMIAR i co?

Gość ciekawy2009
a jakiej grubosci ci odpowiada??

i znowu to samo... A co ty chciałbyś znaleźć na forum erotycznym? O czym mamy tu niby rozmawiać? O szydełkowaniu?

Gość etam
po 1 masz sredniego. widzialam naprawde male. po 2 grubosc sie bardziej liczy po 3 dziewczyny nie zawsze chco wiecej sexu bo bylo im dobrze. czasem jes odwrotnie. nie skonczyly,czuja niedosyt i chca wiecej

Gość drogi autorzeeeee
powiem tak... miałam męża, który miał dokładnie takiego jak Ty i nigdy Go nie zdradziłam NIGDY! Nigdy też nie skreślałam jako faceta i teraz stwierdzam z zupełną odpowiedzialnością , że nie było warto z Nim ani być ani tym bardziej być mu wierną, bo ten pajac nigdy mnie nie docenił i jeszcze się puścił z jakąś biurwą od siebie z pracki :/ Teraz jak będę mieć faceta to na pewno z normalnym penisem, a nie z takim pokurczem...przynajmniej będę mieć satysfakcję w łóżku, a nie jakiś pseudo sex ;) Faceci z małymi nadają się tylko dupy!!!! Nie dosyć, że mają małe peniski to jeszcze zdradzają "ogiery" jedne :/

dokładnie tak jak napisałas Miałam partnera z którym wiązałam plany małżeńskie Byłam mu wierna choc naprawdę nie czułam gdy we mnie był ,nawet nie potrafił zrobic mi orgazm inaczej aż pewnego razu gdy wróciłam wczesniej do mieszkania złapałam go z dziewczyną w łóżku ,i skonczylismy ze soba po 5 latach

Gość niby chciałabyś żeby postrzega
ć cię jako człowieka, nie jak kawał mięsa, ale dla urozmaicenia (ciekawe czego- pustki w myślach?:O) wchodzisz na erotyczne fora i czaty, oglądasz gołe dupy i polujesz na.... ciało. Dlaczego ty możesz traktować kogoś jako ciało do urozmaicenia i mówić: mam ochotę na małe cycki, a teraz na duży tyłek, a teraz na duże wargi, a teraz na różowe sutki, a inni nie mogą mieć wobec twojego ciała wymagań?:O Bo jesteś facetem po 35. roku życia. I kiedyś wam się nie mieściło w głowie, z ei kobieta m,może kogoś oceniać ze względu an wygląd. Wszyscyście piękni. Tylko baby takie niezadbane, nieatrakcyjne i nieurodziwe. Niestety- piersi do kopulacji potrzebne nie są. A fiut tak jakby potrzebny. Masz małego- to pogarsza jakość seksu. Piersi to element estetyczny- co się komu podoba. Może nie podniecają cię małe, duże, krzywe, wiszące itd. Ale to estetyka. tak samo kobiety nie muszą się podniecać chudymi i zapadniętymi klatami, męskimi cycami, tłuszczem, piwnym brzuchem itp. Ale z technicznego punktu widzenia nie ma to wpływu na stosunek. Natomiast technika i to CZYM się stosunek odbywa- ma znaczenie zasadnicze. 🖐️

Gość mazowszanka 26
Seks jest dka przyjemności obojga partnerów Trudno abym byla na stałe z facetem którego w sobie nie czuje i zastanawiam się czy on jest we mnie czy nie Może jestem rozepchana ale nic na to nie poradzę że musze mieć faceta z przynjamniej normlanym penisem aby mi w łózku było z nim dobrze Ja wiem że jest mienta, palcówka itd, ale to nie to samo Ja lubię w sobie czuć mojego faceta, a tych wąskich nie czuje i nic na to nie poradzę Pełno na kafe lasek co się chwalą ze maja cipki jak dziewice Myślę że ątły ptaszek będzie z taką szczęsliwy Ja potrzebuję grubaska do szczęścia

Gość TakJednaLala
Wiesz mi to nie robi różnicy czy ktoś ma dużego czy małego, ważne aby mnie kochał i miał olej w głowie... Nie wszystkie kobiety zwracają uwagę na penisa... o.o

Gość TakJednaLala
do: prawiczek i kropka 1987. Nie przesadzaj, nie uogólniaj seks najważniejszy nie jest, a nawet jeśli facet w łóżku sobie rady nie daje zawsze może iść za radami partnerki i stać się doskonałym w tej dziedzinie... Ważne aby wykazywał jakąkolwiek inicjatywę a nie był bierny :)

prawiczku, nie dla kazdego sie liczy seks, ale najczesciej jest tak, ze jak sie uklada w zyciu codziennym i w lózku to zwiazek jest super, bo jesli by mi mój partner nie sprawial przyjemnosci w lózku to co to byl by za zwiazek i seks? po co sie ruchaac na marnei i udawac ze jest okay...? Dla mnie seks nie jest najwazniejszy ale jak juz go mam uprawiac to z kims kogo kocham i z osoba z która mi jest przyjemnie, znalazlam takiego i sie ciesze.

Prawiczek, a skad to wiesz jak sie jeszcze nie ruchales? Jak spotkasz to jedyna to moze sie okazac ze bedziesz jej super dogadzal. ;) A tak pozatym dla tych co maja kompleksy, jak byscie np spotkali kobiete co jest Aseksualna czyli ze nie lubi seksu to napewno tez by wam to przeszkadzalo. Bo bys Cie chcieli a ona nie. No i co teraz? Moim zdaniem kazda osoba która lubi seks chce poprostu by jej bylo przyjemnie. Ja nie moge powiedziec tego ze jak by mi mój chlopak nie dogadzal to ze bym z nim byla. Mozliwe ze bym byla bo bardzo mocno go kocham i nie chciala bym zyc bez niego a mozliwe ze nie dala bym tak rady. Ja przed wspólzyciem nie mialam zielonego pojecia o jakis rozmiarach penisów i wogule o ich wygladzie, chodz przyznam ze widzialam penisa na necie to jakos nigdy nie zwracalam na niego uwagi. Dopiero jak sie zakochalam i zaczelam wspólzycie z moich chlopakiem to sie zaczelam dowiadywac o takich zeczach ale trafilam na takiego z którym mi jest przyjemnie i jest dla mnie super :D

Gość mająca tego serdecznie dosyć
faceci z małymi....miałam takiego i nie polecam , bo po jakimś czasie się okazuje , że musi sie sprawdzać i pieprzy na boku jakieś lachony ..."ogiery" jak nic z takich ;-/

Gość help hand fast
moze cos z tego pomoze: www.xtrasize.ocom.pl www.maxatin.ocom.pl