marawstala 2095 Napisano 4 godziny temu Albo ok. Brzegowego możesz sobie sprawdzić... na tym filmiku jest tylko instruktaż nie ma gadania, choć głos ma bardzo ładny... ale na tym nagraniu go nie usłyszysz. : ) Kolejne nagranie wrzucę dopiero we wtorek. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2095 Napisano 4 godziny temu # pseudonauka : ) bo byłabym zapomniała, a to ważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 68 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, marawstala napisał: Rób jak uważasz, nie wiem tylko czy to nie naruszy regulaminu... w końcu to czyjeś imię i nazwisko na dodatek osoby jeszcze żyjącej. a skad wiadomo ze to nie ja przeciez moge pisac i zachecac do medytacji p.s. to osoba publiczna bo sama wystawia sie na jutubie w zwiazku z tym jest tez prawo do krytyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 68 Napisano 4 godziny temu dzieki ale tak mi sie ta izabela kopaniszyn spodobala ze nie mam czasu na razi na innych zajme sie ta oszolomka i oszustka udajaca terapeutę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 68 Napisano 4 godziny temu moze grazyny z gwiazd nia zainteresuje tam pelno wariatek niech ja przesladuja naciagaczke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2095 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, świrmo napisał: a skad wiadomo ze to nie ja przeciez moge pisac i zachecac do medytacji p.s. to osoba publiczna bo sama wystawia sie na jutubie w zwiazku z tym jest tez prawo do krytyki Prawo do krytyki owszem... to jak najbardziej możesz robić... jest coś takiego jak konstruktywna krytyka i pewnie nawet twarzą w twarz mógłbyś danej osobie powiedzieć wyłożyć swoje ale... Na kafe jej nie ma więc pewnie się nie dowie... chyba, że ktoś gdzieś zgłosi jeśli będziesz trollowal posługując się jej imieniem i nazwiskiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2095 Napisano 4 godziny temu Oki w takim razie i Kopaniszyn też się doczekasz bo co jakiś czas ją wklejam. Miłego nie oglądania, ale pisania na temat. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 51 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, świrmo napisał: moze jeszcze jakichs oszustów macie do polecenia samozwanczych szamanów itd. Ja już nikogo nie mam do polecenia. Ze schizofreni ą ciężko żyć, więc sam rozumiesz... Uciekam w swój równoległy świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach