Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konsternacja____

czy przegrałam życie?

Polecane posty

Gość konsternacja____

mam 23lata, no rocznikowo już bedzie 24.. :o w tym roku kończę strudia (dziennie, publiczna uczelnia), powinnam pisać prace mgr, ale nic jeszcze nie napisałam, całymi dniami przesiaduje na necie, nawet przestałam ćwiczyć :o a ogólnie dobrze sobie radziłąm na studiach, zawsze miałam stype nie pracuje, nawet nie szukałam.... mam nadwagę, ale twarz ok.. nie mam faceta, na szczęście mam przyjaciółkę i kumpele w porządku wiem...żałosne...

Gość krzyweZwierciadło
to ile ty razy już umarłaś? tak lubisz stypy?

Gość konsternacja____
wygrałem, na Ciebie zawsze można liczyć w kwestii przegrania życia ;) reszta mnie olała 😭

Gość kfffiatuszek
A Ty niby dlaczego je przegrałeś?

Gość konsternacja____
na studiach co sesje umieta, dlatego pózniej mam stype:P

Gość konsternacja____
*umieram

nastepny paszczur co sie siedzi w domu zamist wyjsc na powietrze i isc na spacer ;/ bosh weź ogarnij sie

Gość konsternacja____
ehhh no rzeczywiście motywacyjnie:o akurat ze spaceru ze śmieciami wróciłam :P

no wez naprawde wyjdz rób cos !!! ubierz sie ladnie i wogóle usmiechnij sie a nie smutasz

Gość konsternacja____
ale ja się ładnie ubieram (tak przynajmniej mowią), czeszę , maluję delikatnie.. nie w tym rzecz. chodzi o to mgr, co nie moge sie zabrac, ze nawet pracy nie szukałam, ze za ta nadwage nie moge sie zabrac. :o

\"na szczęście mam przyjaciółkę i kumpele w porządku\" to wcale tak życia nei przegrałaś \", ze nawet pracy nie szukałam, \" pomyśl jaka to przegrana być duzo dużo po i dalej specjalnie nie szukać bo przecież i tak się nie znajdzie masz zadatki ale na przegranąto trzeba będzie jeszcze poczekać :P

Gość konsternacja____
masz zadatki ale na przegranąto trzeba będzie jeszcze poczekać heh pocieszające:P ale kiedyś to miałam jakieś większe ambicje,takie jakieś kierownicze:P byłam bardziej pracowita, a teraz. szkoda gadać wszystko przez kafe:P

jak rok po skończeniu studiów nie będziesz miała pracy i dalej nie będziesz szukać a wszystkie kumpele i przyjaciółka wyjadą do rodzinnych miast albo gdzieś indziej robić karierę... oczywiście dalej nie będzie faceta... to będziesz mogła z czystym sumieniem do tego tematu wrócić :D 🖐️ "takie jakieś kierownicze" fuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjj :O

no oczywiście kumpele mają po tym wyjeździe znaleźć facetów, pracę i w końcu zaciążyć zostając szczęśliwymi matkami, żonami i pracownicami... zrywając z tobą wszelkie kontakty (zapomniałem dopisać :()

Gość konsternacja____
jakie fuj?:o zawsze myślałam, ze będę panią prezen:D

normalne fujjjjjjj nie mam zamiaru niczym kierować nawet jak by mnie na kolanach błagali... to obrzydlistwo sprowadza sie do gadania, masowych kontaktów międzyludzkich, gadania i częstego oglądania róznych innych \"ważnych\" postaci :O za żadne skarby :D

Gość konsternacja____
*prezes aha:D na szczęście (ale jestem wredns:P) jest parę w tej chwili w podobnej sytuacji, więc może mnie tak szybko nie zostawią w tej niedoli 😭

Gość konsternacja____
a mnie zawsze mówiono, że lubię rządzić, więc może bym się nadawała.. ale prezesem nie zostaje się od razu :P :D

Gość konsternacja____
to co chciałbyś robić?

Gość konsternacja____
jasne ;) Ty i ta Twoja porażka, to grana para:P spójrz an swoją stopkę ;)

a co ma stopka do porażki... przecież jak ktoś ma 24 lata i nie miał nigdy związku, nie ma przyjaciół, nie ma pracy, nie ma ... to ewidentnie przegrał... niezależnie co sobie w stopkę wpisze :P bo i tak nigdy, nawet jak coś się uda 🖐️ \" mnie zawsze mówiono, że lubię rządzić, więc może bym się nadawała.. ale prezesem nie zostaje się od razu \" lubię rządzić -> znaczy \"się rządzić\" ??:D?? pod warunkiem robienia błyskotliwej korporacyjnej kariery pewnie da się dość szybko... stosunkowo :P

Gość konsternacja____
w korporacji? nie wiem, czy ze skazą kafeteryjną dałabym radę w korporacji :P zresztą korporacja służy do wybicia się, zdobycia doświadczenia, wpisu do cv... ale nie do długoletniej kariery.tylko maksymalnie oracze dobiją tam może do senior managera. się rządzić i innymi też :D marudzić to Ty potrafisz jak nikt inny na kafe :D ale spoko, ja też jestem propagatorką negatywnego myślenia! precz z bajkami o pozytywnym myśleniu! :D

no to zostały ci spółki państwowe i wkręcanie się w partyjny aktyw :D albo dziwne konkursy w których potrafi wygrać kuzyn radnego :P \"ylko maksymalnie oracze\" albo czas wolny albo kariera tam gdzie pracuje sie 8 godzin dziennie płacą zwykle 1500 na rekę :O

Gość konsternacja____
a firmy prywatne nie będące korporacjami? :P ale można poorac przez 2 lata po 10-14 godz, a pozniej wypiąc na nich cztery litery:P

ja za 19dni skoncze 25 pracy mi sie pisac tz nie hce nie napisalam ani linijezki pracy szukam ale bezskutecznie stypendium mam ale glupi po prostu ma zczescie jestem ogolne leniwa odkladam wszystko na potem mam duzo panow i marzen w glowie orzej z realizacja:P faceta oficjalnie e nie mam nie umim sworzyc zwiazku b sie boje zaangazowac i tylko krzywdze innych a z tej samotnosci i braku milosci to jestem wredna i zlosliwa co moge jezcze dodac? nie wiem:)

no tak parę spółek akcyjnych jeszcze mamy :P bo w innych to przecież przeważnie założyciele sami zarządzają \"le można poorac przez 2 lata po 10-14 godz, a pozniej wypiąc na nich cztery litery\" 10-14 to się w biedronce pracuje a nie karierę robi :O zresztą mnie by tam, nie w biedronce :P, nawet za przekładacza papierów w zapadłym archiwum nie zatrudnili... 🖐️

\"nastepny paszczur co sie siedzi w domu zamist wyjsc na powietrze i isc na spacer ;/ bosh weź ogarnij sie\" to żeś palnął z tym spacerem w taką pogodę :o