Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytytytytyytt

Nnienwidze zimy

Polecane posty

Gość tytytytytyytt

Bo wyglądam jak totalne gówno, moje włosy sie przyciemniaja, moca cera jest sucha i widac jakies krosty, włosy sie elektryzuja, jest ciemno i zimno i nie chce sie wystawiac nosa za okno. Tesknie za słońcem, latem lub wiosna, za lekką kurtką i usmiechem:(((

Ja też nie lubię zimy wrrrr ;(;(;( byleeee do wiosny..........

leeeejak spadnie snieg jest pieknie i bialo;p ale z wlosami masz racje.ja lubie zime jak jest snieg,ale nie lubie jezdzic autem podczas takowej pogody;)

Wkońcu ktoś,kto ma podobny stosunek do zimy:-) Tez nienawidze zimy,a biel wcale nie jest \"sliczną bielą\" brrrrrrrrrrrr Zima jest zimno,zimno i jeszcze raz ...zimno

Gość Galantynka
Też NIE LUBIĘ ZIMY .

Gość zima jest spoko jak sie ma
cieply korzuch i cieplo w domu i ciepla herbate w ogole lubie cieplo ale zimno tez jest spoko mogłabym mieszkac w Norwegi by sie rabało drewno na opał i byłoby miło na sucha skore i wlosy polecam tran rybi w kapsulkach nietylko nawilzy skore i wlosy a ma mnostwo dodatkowych zalet wlasnie musze sobie zakupic

Gość dzej zi
Zima obnaza prawdziwy wyglad kobiety:D

Gość tytytytytty
W zime nie mam humoru, nie chce mi sie rano wstawac i w ogoole czuje sie do dupy. Nienawidze zimy, musze to powiedziec, bo jej nienawidze po prostu, jak wcychodze rano z domu i bucha na mnie to mrozne powietrze to mi sie odechciewa całego dnia. I jeszcze stanie na tym przystanku z innymi ludzmi, ktorzy sie trzęsa z zimna i w tym autobusie nachuchane. Boze jak ja nienawidze zimy

więc dobrze, że mamy już styczeń, więc jeszcze luty i może w marcu będzie lepiej. A jak nie w marcu to w kwietniu już napewno! Chyba bym się załamała gdyby dopiero zaczynał się listopad :) Jest ciemno, zimno....do tego nie da się optymistycznie nastawić.

Gość mmmmm...mmmmm.....mmmmm
ja też nie lubie zimy..... i jak co roku obiecuje że zasiąde wygodnie we fotelu, zaparze migicznych ziół, poczytam lekture... ble ble ble..... Z tym autobusem było dobre :D dobrze ze się latem urodziłam :D

Gość Karolineczka2255
Ja nie martwie się zimą, gdyż mam świetny nawilżająco-natłuszczający krem nanobase