Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajoma nieznajmoej

Usunieta ciaza,problem z chlopakiem,problem z ginem.pomocy co robic?

Polecane posty

Gość znajoma nieznajmoej

wiec sprawa wyglada tak znajoma usunela ciaze miesiac temu.oczywiscie nielegalnie.umowila sie ze potem chlopak zwroci jej kase.teraz chlopak zada zaswiadczenia. czy ten gin wystawi jej takie zaswiadczenie? czy inny gin moze to zrobic? co wogole zrobic w takiej syt? wiem glupia byla chlopak ja wyrolowal bo przeciez tamten gin pewno sie nie przyna a inny niby z jakiej racji ma to robic? macie jakis pomysl??????

gin.wystawiajac takie zaswiadczenie wydalby na siebie wyrok.bo skad wiadomo ze znajoma nie jest z jakiej gazety/tv/radia a to jest prowokacja.

Gość wyjście jest tylko jedno
wyjście jest tylko jedno - iść do innego lekarza i poprosić o zaświadczenie, że się na dzień dzisiejszy nie jest w ciąży. Sama kiedyś takiego potrzebowałam - do innych spraw, ale nie o tym chcę tutaj pisać - naściemniałam lekarzowi, że potrzebuję do kliniki leczenia niepłodności że się kiedyś tutaj leczyłam i że obecnie nie jestem w ciąży - i lekarz uwierzył i takie zaświadczenie bez problemu dostałam. O usunięciu ciąży nikt Ci nie wystawi, bo to kręcenie na siebie bata!

Gość znajoma nieznajomej
tak myslalam ze nic nie da sie zrobic chcialam sie tylko upewnic

Gość chyba ////
ty myslisz --- wyjscie jest tylkko jedno ? przeciez chodzi o udowodnienie ze BYLA w ciazy a nie ze nie ejst koles sie wywynie i juz