Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarynka 210188

ALE MNIE NOSI !!!!!!!!! WRRRRRRRR

Polecane posty

Gość katarynka 210188

wrrr,postanowilam sobie,ze od tego roku nie bede juz taka zazdrosna o mojego faceta.Ze nie bede go kontrolowac i nie bede(tak jak bylo do tej pory)ciagle wysylac smsow,,co robisz ,gdzie jestes?'' ... No i bach.Wyszedl z kolegami,nie ma go na gg,a ja od godziny 17 wytrzumuje i nic do niego nie pisze.Swieto !! Ale juz mnie nosi :[ On sie nie odzywa i to mnie wkurza!Mam ochote napisac,ale nieeeee... Niech i on zateskni .

Gość katarynka 210188
Ehh i zapomnialam zadac pytanie ;p Odezwac sie ,czy nie?Dac mu troche luzu ?

Gość katarynka 210188
Ja juz nie wytrzymuje i mam ochote do niego napisac ;/ Bo wkurza mnie takie milczenie i to ,ze nie wiem co sie z nim dzieje.Lubie wiedziec gdzie jest i co robi.Pisac,czy nie?

Gość katarynka 210188
Napisac do niego ,czy nie ???Wy byscie wytrzymaly??Czy musicie miec czesty kontakt z chlopakiem?Bo moze niepotrzebnie zrobilam sobie takie postanowienie,bo teraz sie mecze strasznie :(

Gość mnie też nosi
przywaliłabym jakiemuś maminsynkowi. :classic_cool:

Gość cóż waćpanna powiadasz
Ja bym nie wytrzymała. Tzn. z Tobą, a jestem kobietą.

Gość kamakamakamakameleon
Daj mu troche luzu. Nie ma nic gorszego, niz ktos wiecznie dyszacy ci na plerach. Zajmij sie czyms.

Gość katarynka 210188
Czyli dobre wzielam sobie postanowienie.Nosi mnie ,ale naszczescie zaraz lece cwiczyc i moze jakos ten czas zleci do jutra;/ Ale ciekawi mnie co robi,wrrrrrr

Gość katarynka 210188
Od godziny 17 sie czyms zajmuje,ale myslenie nie daje mi spokoju ;/

Gość ni8675ytr
nastepna baba bez zainteresowan :D

Daj luzik !!! Nie pisz... a najlepiej w ogóle spróbuj się nie odzywać, aż on nie zrobi tego pierwszy!! wiem, że trudne, ale.. spróbuj, na pewno będzie lepiej, niż jak napiszesz..

Gość martinkaaaa
dobre rady znajdz sobie inne zajecie nie mysl ciagle o nim wiem ze to na poczatku trudne ale pózniej bedzie łatwiej przyzwyczaisz sie ale do konca nie odpuszczaj

Gość katarynka 210188
Jestesmy ze soba juz 2,5 roku.Narazie nic nie pisze,poczekam.Niech on pierwszy sie odezwie,a co ! W tym roku zmieniam sie :)

Gość nie pisz wariatko
mowie serio, nie znasz powiedzenia - "chcesz utrzymać przy sobie faceta to wyrzuć smycz"??? im bardziej będziesz go kontrolować tym mniej chętnie będzie z Tobą, zrób na przekór, nie pisz (nawet jeśli Cię nosi) bo NIC tym nie wskórasz...

Gość katarynka 210188
Macie racje.Nie odezwe sie do niego,niech teraz on lata za mna.Za bardzo go kontrolowalam ostatnio i teraz mowie DOSC!Niech on zacznie sie pierwszy odzywac.