Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czym by sie tu posmarowac

Pomocy !!!!!!

Polecane posty

Uzywam acne dermu na moje paskudne pryszcze i pomaga jak nic !!! lecz co ja mam brać na lato ?? czym sie smarowac ?? wiadomo ze w lecie chce sie mieć cere bez zarzutów....a acne dermem sie smarowac nie bede bo przeciez w lecie nie można :( wiec co poleccie dziewczyny ?? dodam ze zamierzam chodzić na solarium ....dlatego polećcie mi coś co zatrzyma tradzik tak jak acne derm i bede sie z tym mogła wybrac na solarium !! Prosze!!

Po solarium znikna Ci pryszcze...ale jak przestaniesz na nie chodzic to moze byc jeszcze gorzejj..

No własnie dlatego chcialabym stosowac coś co nie bedzie sie kłócilo z solarium i pomoże na pryszcze ....:(

hmm..jest taki zel do mycia twarzy mi bardzo pomagał z cleraskin tylko kurde nie pamietam całkowitej nazwy:( Ale zaraz poszukam..:)

Nie no nie znajde,,on nie nazwyał sie cleraskin.. teraz takiego uzywam ale to na wągry

Wiesz MIKA żele na mnie nie dzialają...miałma bardzo uporczywy tradzik i leczyłam sie antybiotykami teraz stosuje na noc preparat do przemywania skory z siarka i na to acne derm i mam śliczna buzie po tym a boje sie ze solara mi to zepsuje :(

to nie idz na solarium...ja chodziłam w tamtym roku na solarium noi mi sie strasznie skóra wysłuszyła..Lepiej kup sobie beta caroten w tabletkach:) bedziesz miała ładna skóre.A latem pomoze Ci to sie opalic:)ja tak robie

Naprawde pomaga ??Bo ja zwykle godzinami na słoncu leze i nic....ledwo mnie złapie

Ale dzieki za pomoc :))

ja miałam to samo..:) Ale odkad biore beta caroten to wygladam duuuzo lepiej:) I nie oczekuj efektów po kilku dniach na efekt sie czeka z miesiac

A nie wiesz czy nie kłóci sie on z tabletkami anty ?? ja je własnie stoosuuje

chyba raczej nie beta to witaminy..Ale warto zapytac w aptece