Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca007

Jak smakuje kobieta? minetka

Polecane posty

Gość pytająca007

Interesuje mnie jak to smakuje? jaki ten śluz/płyn ma smak? czy jest to przyjemne czy odrzucające? itd.. ?

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
jak sie masturbujesz, to weź posmakuj troszke swoich soczków i sie przekonasz...

Gość pytająca007
nie masturbuje się ponieważ jest to grzech. seksu również nie uprawiam, chyba że w pupe bo chce być dziewicą aż do ślubu!

Gość Zapach jest super
oczywiście jak dziewczyna dba o higienę, pobudza bardzo :)

Gość pytająca007
no ale jaki to smak ? kwaśny słodki .. ?

Gość cytrusekkk
asamk zalerzy od rtego jaka diet ema dziewczyna, tak samo jak ze sperma u mezczyzny jak pali pije kawe wowczas jeog sperma jest gorzka..natomiat jesli pije soki szczególnie anansowe i bananowe wówczas jest pyszna slodk pachnaca

Gość cytrusekkk
wszystko sie da zorbic, to tlyko kwestia podneicenia. My z moim cłhopakiem wprowadzamy do naszych stosunkow rozne zabawki np. mały wibrato... i wowczas wibrato ejst w cipeczce lekko wibruje a towj facet wchodiz w anla i orgazm gwarantowany

Gość odpowiadajaca008
Smakuje to jak ci.pa. Za fachowa ekspertyze nalezy sie 150 PLN.

Gość cichy_wielbiciel
To zalezy od podniecenia jak jestem najarany to nie ma lepszego smaku jakcipka a jak nie to w ogole mnie nie rusza i nawet nie chcialbym sprobowac

Gość Levis
Ja to zrobilem dla dziewczyny przy jej i moim pierwszym razie:D tak mi i jej sie to podobało ze siedzialem miedzy jej udami moze pół godziny:D minetka jest super:D i jest smaczna:)

Gość ciekawy 777
bede calkiem szczery choc niektorzy pomysla ze to prowokacja mi bardziej smakuje wlasna sperma niz sluz kobiety

Jesli to kobieta ktora kochasz i siemyje to sama slodycz. O cipko slodsza od lizaka, Lizana przez Prusa i Balzaka, Czemu nie wyroslas na brodzie Tylko kolo dupy w tym najwiekszym smrodzie

Gość DHEWO FHWGFO GEO H
kwaśny smak - wiem mimo ze jestem kobieta - bo jak sie kocham z chlopakiem to on czasem mi do buzi pod koniec wklada - kwasny mega smak

Gość DHEWO FHWGFO GEO H
ale pewnie jak sie robi tylko minetke to tak duzo tych plunow nie ma i wtedy jest bez smaku:)

Gość co wy bajerujecie
zalezy od dnia cyklu, czasem nie czuć nic a czasem nie da się zbliżyc do niej na metr. Mowie to jako kochający facet, nie mam nic złegp ani obrazliwego na mysli. Moja kobieta bardzo dba o higienę ale śluz wydobywa się ze środka, na to pomaga trochę długa kąpiel ktora wypłukuje wnętrze pochwy. Smak to jest rozny, raz gorzkawy, raz cierpki, raz slodko gorzki, raz nie czuc nic

Gość co wy bajerujecie
wiesz co, co bys nie powiedzial, kazdy znawca organizmu kobiety powie ci ze sluz siłą rzeczy (!) w niektorych dniach cyklu brzydko pachnie. Nie ma kobiet ktorę zawsze wydają cudowny zapach, przykro mi stary ale chyba ty wcale nie masz baby

co wy bajerujecie to chyba sie mylisz. Mam i to nie pierwsza moja nigdy sie nie zajmowalem smakowaniem sluzu tylko lizalem ta slodycz i dla mnie byla najslodsza oprocz dni miesiaczki wtedy zdala z jezykiem

Gość zimno zimno zimno
Ja mojego faceta musze siłą odciągać od wnętrza moich ud, lubi też po lizaniu mnie całowac mnie namiętnie w usta i wtedy wiem jak smakuje i powiem, że nie jest źle ;) Mój lubi szczególnie jak się kochamy późnym popołudniem przed wieczornym prysznicem podobno wtedy smakuje mu najlepiej

smak fajny i zróżnicowany. Mi czasem to przypominało lizaki, które były jeszcze w latach 80tych. Miały specyficzny, fajny smak.

Gość odpowiem ja tak
nie wiem, od czego to zalezy, ale czasami bez smaku, czasami slodka, czasami wrecz taka cierpko-kwasna... u tej samej partnerki. wiec moze od fazy cyklu??

Gość 23Kobietka23
smak zalezy do tego, czy sa to dni plodne badz nieplodne

Gość zaraz sie porzygam
:O

Gość ogofogo
OMG, co za eksperci. Zasadniczo zewnętrzna część-wargi,łechtaczka są bez smaku, jak reszta ciała. Wnętrze pochwy jest kwaśne.

Gość cosik1519
pytająca007 Po prostu mnie załamałaś... Masturbacja nie, sex nie, a anala to już tak? Jesteś niewyjęta po prostu...

Gość wiercia
ja wiem ze sperma faceta jest bardzo bardzo slodka:):):) a wy jak myslicie o tym?? piscie piozdro;):):)

Gość Sodomja i Gomorjasic
pytająca007 nie masturbuje się ponieważ jest to grzech. seksu również nie uprawiam, chyba że w pupe bo chce być dziewicą aż do ślubu! Tak ,taaak... gratuluję szczytu hipokryzji... Zwłaszcza że jak to określiłaś "w pupę" to jest jeszcze większy grzech niż nieślubny waginalny. Grzech zwany sodomią :-P Gratz dla pani.