Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalona na niego 35

W piatek po roku postu będzie sex........

Polecane posty

nie widzieliśmy sie od dłuższego czsu, zależalo mi na nim, nadal zalezy, ale o nie szuka związku... zastanawiam sie czy mu sie nie oddać, bo jesli zachowam się cnotliwie :P on tego nie doceni, nie widzi we mnie kandydatki na partnerkę a ja od roku bez sexu, chce mi sie i to z nim bo dobry w tym jest jednak mam male wątpliwości.....

Gość ech pewnie kolejny maminsynek
:O

Gość Taammmmm
jeżeli ta 35 w twoim nicku to twój wiek to radze ci się pospieszyć he he he!

Gość skads to znam...
czyzbys probowala "odgrzewac stare kotlety" czyli powrot do czego co bylo,a i tak przyszlosci w tym zadnej??????

nic miedzy nami nie było, bo on nie chce związku jest po rozwodzie i nie szuka drugiej żony, ja również jestem po rozwodzie i mogłabym zostać jego drugą żoną:P ale rozmawialiśmy i wyjąsniliśmy wszystko, zeby nikt do nikogo nie mial pretensji a facet dobry jest, jest taki jakiego szuakm w te klocki oczywiście.... ale to nie tylko o to chodzi, podoba mi się jego wnetrze ale sie rozpisalam, ale chcialam wyzucić to z siebie

Gość
Śpiesz się, śpiesz... Tempus fugit.

oddasz mu się i myślisz, że z tobą będzie? Tylko dzi**e z siebie zrobisz w jego oczach...

Gość olololololooooooooo
bueheh dziwke bo co? placi jej za to? nie. seks jest dla ludzi. nienawidze takich wypowiedzi, co jest złego w seksie? jest po rozwodzie on tez, nikogo nie zdradzaja;/ kochana, korzystaj z zycia:)!

ludzie....czytajcie ze zrozumieniem... no przeciez pisze, ze NIE BEDZIEMY RAZEM I TO NIC NIE ZMIENI CZY Z NIM PRZEŚPIĘ SIĘ CZY NIE!!!! ale jest mi bliski i dla mnie to nie będzie tylko sex, ja bedę się z nim kochala on jest po 40, ja mam 35 i faktycznie jak dwoje doroslych ludzi, znających sie juz jakiś czas prześpi się ze sobą to to będzie kuresto, dzieci zajmijcie się nauką bo nie rozumienia pewnych spraw w pewnym wieku:O

Gość też bym chciała
i normalnie Ci zazdroszcze :)

W piatek po roku postu będzie sex nie bedzie chyba ... przewiduja straszne mrozy ...a i w lesie pełno sniegu jesli nie ma dobrych opon z łancuchami i napedu na 4 koła to nici z sexu :p:p:p