Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MINETKA_AJOOOO

SEX SEX I JESZCZE RAZ SEX

Polecane posty

Gość MINETKA_AJOOOO

opsujcie swój najlepszy SEX na imprezie w domu w aucie piszcie !!

Mój pierwszy sex był w aucie na tylnim siedzeniu. Jecham z chłopakiem na zakupy a on nagle skręcił do lasu. Powiedział żebym usiadła z tyłu to mi coś pokaże. Usiadłam z tyłu i on zaraz przyszedł i usiadł obok mnie. Zaczął mnie dotykać. Ja nie byłam kompletnie do tego przygotowana lecz miałam już 17 lat. Kontrolowałam sie przez pierwsze ok 10 min lecz potem była już sama rozkosz. Powodzenia dla ciebie. ;)

ja mialam sex w windzie z kolezanka zatrzymalysmy miedzy pietrami w bloku i zaczelysmy sie bawic

na schodach.... na oknie.... w aucie.... na fotelu.... na dywanie.... w łóżku.... na stole.... w drzwiach.... i oczywiście wszystko z facetem :-P :-D

a n iemialas kiedys ochoty sprobowac z kobieta ? ja uprawiam i zz kobietami i facetami

a tam z kobietą :-D lubię od faceta członka i jak jest we mnie :-P

Gość 30-letnia_DziewicKa
U mnie tylko masturbacja leci . . . po co mam się oddawać głupszemu ode mnie facetowi . . . zrobi mi dzieci durne i wychować nie będzie umiał albo odejdzie do innej . . . to potomstwo moje w plecy będzie miało życiowy start . . . dupodajką to najłatwiej być . . . ja jestem z grona księżniczek niewydekoltowanych i niepokazujących nóg . . . ale już bym chciała urodzić, bo instynkt macierzyński nie daje mi spać . . .

Gość diplay
gosia->mile niewyżyte z Ciebie ziółko mmmmm ;)