Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

czy jest tu jakas mama która leczy u swojego dziecka zeza???

moja córka chodzi w okularach juz 4 lata, nie ma zeza tylko jej oko zchodzi

a ile lat miała jak zaczęła chodzić w okularkach? moja córcia ma roczek, pewnie jeszcze za mała...

2 lata skonczyła , ale zaczełam ją leczyc jak miala 9 miesiecy :) pierw byly kropelki , troche pomogło , ale jedak nie obyło sie bez okularów :)

aha... no my jesteśmy zapisane do okulisty ale dopiero na marzec :( i tak się zastanawiałam jakie leczenie bedzie... to pewnie tez kropelki na początek

na Niekłańską do poradni zezowej podobno znaja sie tam na rzeczy....

napewno kropelki dostanie , a potem to sie okaze, to jest dłuzsze leczenia ja juz lecze 4 lata

najważniejsze ze da się. potem pójdzie do przedszkola, nie chce zeby nabawiła się kompleksów itp :( widziałam w sumie takie małe dzieci w okularkach na gumkach ale juz to widze jak ona by je sobie dała nałożyc...hehe

spokojnie :) nie bedzie tak zle, moja chodzi do zerówki w okularach i nie narzeka, nie jest tez wyzywana przez dzieci w sumie dzieci to ją pamietają jako dziewczynke w okularkach :) przeciez chodzi od dawna i wiesz co ci powiem, duzo dzieci z wieku mojej córki chodzi w okularach , my juz sie przyzwyczailismy do okularkow i nawet jej ładniej w nich niz bez :)

no tak , lepiej niech przyjdzie w okularkach niz z zezem i taką by ją zapamiętali :) to dobrze ze teraz dużo rodziców mysli o tym wczesniej, słyszałam ze im wczesniej tym lepiej i kazdą wade można zminimalizowac do maksimum lub nawet się jej pozbyc.

no doklładnie :) ja sie broniłam zeby jak najdłuzej była bez okularów, i niepotrzebnie :) bo jak je załozyła to po 6 mies była poprawa:)