Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angel_eyes

Czy ktoś używał tych preparatów

Polecane posty

Gość czarownica z portobelloo
wierzysz w bajki? tylko zdrowe odzywianie + witamininy ewentualnie peruka a nie cuda na kiju :o

no wlasnie nie wierze,dlatego pytam bo moze ktos to stosowal i moze cos powiedziec,chocby to ze jest do dupy

Gość JapataŁopata
Zgadzam się z oczkami. Dieta jednak jest najważniejsza. Dbać o włosy można również w inny sposób. Słyszałam jednak, że niby działa. Na pewno nie na każdego. Pozostaje tylko spróbować i się przekonać na własnej skórze albo zamiast tego kupić sobie inny specyfik o takim samym składzie czy działaniu ale niższej cenie. Jednak jeśli masz słabe włosy to wina może być albo genów albo hormonów albo stresu albo złej diety. Najpierw przyjrzałabym się tym czynnikom. Bo w cuda farmakologiczne również nie wierzę.

Gość JapataŁopata
tzn oczka :) zgadzam się z czarownicą :) bosh w oczach mi się &^%$$

geny to napewno,bo mam bardzo cienkie wlosy po mojej mamie,stres pewnie tez teraz sie przyczynil do tego bo mam go ostatnio bardzo duzo,dieta,hm..przez ostatnie problemy zoladkowe musze bardzo uwazac na to co jem. generalnie zawsze wlosy mialam strasznie wymagajace a ta farba z tym cholernym skladnikiem zamiast poprawic to zaszkodzila:(