Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dettox

wpadki i wypadki weselne?

Polecane posty

Gość dettox

nie wiem czy to wpadka czy wypadek a moze porazka ale moj sasiad zdradzil swoja swiezo poslubiona zone juz pierwszego dnia.tak ze ich malzenstwo nie trwalo nawet dzien.znacie podobne?

Gość dettox
tak bylo,nikogo nie namawiam aby w to uwierzyl

a ja wierze nie raz się słyszało jak to młody lub młoda na weselu nawykręcali a to ze świadkiem świadkową lub kimś z orkiestry :) ale lipa na maxa :( po co ten cały cyrk z weselem

Gość dettox
no tak,sam nie wiem do dzisiaj.wiem ze dostali rozwod koscielny.on wyprowadzil sie z kochanka na drugi koniec polski,ona wyjechala zagranice i tam wyszla jeszcze raz za maz

Gość dettox
znam jeszcze inne,ale to juz nie dzisiaj.......

Gość ale numerrr
to po co bral slub skoro mial kochanke

Gość dettox
dokladnie nie wiem,podejrzewam ze bardziej rodzica zalezalo na tym slubie.

Gość gosieńkaaa
ja tez slyszalam o pannie mlodej ktora bzykala sie z kelnerem na wlasnym weselu i zostala na tym przylapana......... takie malzenstwo chyba moze byc uniewaznione, w koncu nie minela jeszcze doba, noc to tak jakby bylo nie skonsumowane...... nie wiem, tak mi sie wydaje

Gość dettox
masz racje,moze byc uniewaznione,chyba biskup moze to zrobic

Gość stara panna do 01.08
Mieszkam na stale w londynie i jestem kelnerka na weselach.... 1-Pan mlody poklocil sie ze swoim tesciem-doszlo do szarpaniny,ten obrazony wyszedl z wesela krzyczac,ze jego noga wiecej nie posatnie w ich domu...panna mloda beczala,pan mlody rozwalil podkowe na szczescie od ,,tatusia,, krzyczac ,,wsadz sobie to w d...,, Irlandczycy-normalne. 2-panna mloda przylapana na zdradzie w krzakach,przez matke pana mlodego 3-zarzygana panna mloda,ktora juz podczas fotografii (ok 15-wesela trwaja do gora 24,23 ostatni taniec)chwiala sie dziwnie i smiala 4-partnerschip-czyli wesela gejowskie itd.... caluski,placze,przytulanki...smieszne,inne ,dziwne-nie tyle wpadka sporo mamy takich doswiadczen..przykrych dla gosci i panstwa mlodych..wesloych dla staffu ktorym praca szybciej leci :)

jakiś czas temu w sąsiedniej wiosce taka przemądrzała baba robiła wesele córce -chwaliła się że zrobi wesele jakiego nie było na okolicę -no i nie było zaraz po obiedzie dziecko utopiło się w szambie