Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ko-ta

Czy mogłam zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość ko-ta

Witajcie! Mam mały problem. Trzy dni przed miesiączką uprawiałam z chłopakiem petting . Miesiączka zaczęła mi się normalnie (1 stycznia). W czasie okresu też uprawialiśmy petting. Mój chłopak szczytował, ale bez kontaktu z moimi narządami. Po wszystkim bardzo dokładnie myliśmy ręce. Wszystko było by ok gdyby nie te dolegliwości. Od dwóch dni jestem przeziębiona i biorę leki w tym, że w ogóle nie mam apetytu i zażywam je praktycznie na pusty żołądek. Dzisiaj w nocy miałam okropny ból żołądka w okolicy mostka i zwymiotowałam do tego mam biegunkę. Wiem może panikuję, ale boję się. Pomóżcie mi! Czekam na odpowiedź. P.S Ostatnio miałam trochę stresów, czy to możliwe, że to może być na tle nerwowym?

Gość anastazja_ka
wyluzuj. nie moglas zajsc w ciaze :)) niepotrzebnie sie martwisz :)

Gość ko-ta
Tak myślisz? Trochę się obawiam, bo nie jestem doświadczona w tych sprawach :(.

Gość ghjkl
jasne, objawy po 5 dniach?? daj spokój choróbsko jakieś złapałaś i tyle. a na przyszłość to dajcie sobie spokój z seksem to i nerwów nie będzie.

Gość anastazja_ka
Tak. Uwierz :) jestem doswiadczona (jestem po 30stce) :)) :)) sciskam mocno i nie wymyslaj sobie problemow!

Gość ko-ta
Dla niektórych z Was to dziwne... Ja nie jestem doświadczona i dlatego szukam pomocy tutaj :( boję się ciąży i chcę tylko wiedzieć czy przez coś takiego można wpaść, są różne przypadki :(

Gość ghjkl
przypadki są rózne ale pierwsze słyszę żeby zajść w ciążę na odległość a do tego mieć objawy ciążowe po 5 dniach od seksu. Nie piszę zapłodnienia bo data zapłodnienia nie jest zawsze tożsama z datą stosunku. Gdyby nawet coś wyszło to po 5 dniach nie ma żadnych objawów bo i od czego??

to się doświadcz najpierw a później za sekszenie się bierz.. są różne przypadki ale nie takie ze zachodzi sie w ciąze bez kontaktu z narządami. objawy tez od razu nie wystepuja...