Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak yslicie

przy jakiej temp.juz lepiej nie wychodzic z 2 mies dzieckiem na spacer?

Polecane posty

Gość jak yslicie

Gość a minus 8 to juz nie
?:D

Gość a z takim co ma 5 miesięcy

Własnie moj maluszek ma 4 mies i siedzi w domu , bo jak wyszlam do sklepu to odrazu gardlo zaczelo mnie bolec od tego mrozu , ajest chyba z - 20 C ale jutro do lekarza mam z malym to sie zapytam czy chodzic na spacer czy wystarczy otwarte okno.

Gość mloda.mamusia1984
moja mała ma 8 miesięcy i wychodzę z nią, nawet, a zwłaszcza w mróz, bo nie ma tych wszystkich alergenów. Byłam z nią dziś godzinę na spacerze, bo musiałam do miasta iść załatwić pilne sprawy. Mój mąż w pracy, a dziecka nie miałam z kim zostawić. I mała bardzo zadowolona z wycieczki, uśmiechnięta wróciła, a dzięki takiemu hartowaniu nie choruje. Bardziej boję się wychodzić z nią, gdy plucha na dworze i zarazków pełno w powietrzu... A co do młodszych niemowląt, to dziś na mieście spotkałam koleżankę z dwumiesięcznym chłopcem... Widać nie boi się z nim wychodzić. Ale jeśli możecie sobie pozwolić na siedzenie całymi dniami z dziećmi w domu w taki mróz, to ok. Ja, gdybym nie musiała nigdzie wychodzić, to pewnie też bym siedziała w mieszkaniu.

moja córa ma 2 miesiace i mi lekarka powiedziala zeby nie wychodzic na zewnatrz jak jest ponizej 5 stopni