Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juh

czy jakikolwiek z drogeryjnych antyperspirantow zapewni dobra ochrone przed poce

Polecane posty

Gość juh

niem?czy tylko te apteczne?

polecam na duze pocenie wybrac sie do apteki ,i powiedziec ze zwykle dezodoranty nic nie pomagaja i mysle ze farmacelta cos dobrego poradzi na 100% jest duzo produktow ktore ci pomoga.

Gość safira jest fajna
Antidral z aptecznych, miałam problemy z poceniem i używam go raz w tygodniu i mam sucho pod pachami, czasami używam jakiegoś antyperspirantu dla zapachu. Z drogeryjnych są dobre Leady Speac Teak (nie jestem pewna jak sie to pisze :-p)

Popieram ANTIDRAL jest świetny :) ja go używam raz na 3-4 dni :):):):):)

Gość Marta S.
Ja uzywam antyperspirantu vichy (taki w kremie, nie w kulce) i jest naprawde rewelacyjny.

Gość vichy*
antyperspirant w kulce VICHY jest perfekcyjny...zero potu..nie robi przebarwien na bialych koszulkach...kosztuje okolo 30 zl...nie ma zadnego zapachu...bardzo polecaM...do kupienia tylko w aptece

Gość vichy*
w kremie nie uzywalam :) ale vichy to vichy..rewelacyjna firma :) w sprayu uzywalam ale w kulce jest zdecydowanie bardziej wydajny

jesli pocienie jest dosc duze to krem VICHY nie pomoze ...ja miala dosc duze pocenie wiec poprosilam w aptece cos mocniejszego,bo niestety VICHY nie pomagal antidral jest rewelacja nie poce sie nic a nic na poczatku troszke pieklo jak nakladalam na noc ale rano bylo okej szybki prysznic i jakis dezodorancik super pachnacy i do pracy. bardzo polecam.

A ja bardzo polecam ETIAXIL do kupienia w aptece. Drogi, bo 12,5 ml w kulce kosztuje ok. 50 zł. Ale bardzo wydajny i w rezultacie się opłaca. Również używa się go na noc na oczyszczoną skórę (nie można się wcześniej golić, min. 48 godzin). Rano umyć pachy i użyć jakiegoś zwykłego pachnącego dezodorantu. Na początku używałam go 2-3 razy w tygodniu. Później raz na tydzień a teraz raz w miesiącu używam. Ale nie wiem czy ten produkt tak działa czy moje hormony się po prostu uspokoiły.