Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna xyz

kurs prawa jazdy

Polecane posty

Czy zaczynając jazdę na kursie mieliście pojęcie o prowadzeniu auta czy uczyliście się wszystkiego od podstaw?

Gość mialam pojecie hehehe
ZIELONE ;) uczylam sie od podstaw znaczy ;)

Gość jaga baba jaga
ja od podstaw :D

bo się zastanawiam, czy możliwe jest abym ja się nauczyła jeździć. Z jednej strony wiem, że jazda to kwestia wprawy, ale z drugiej to takie skomplikowane, tyle rzeczy na raz trzeba robić...

ja nawet nie wiedzialam jak sie samochod odpala ;) Znaczy no na filmach widzialam - bo w rzeczywistosci to mnie to w ogole nie interesowalo ;)

Gość ajajajajjjjjjjj
zupełnym laikiem byłam

Przepisy to mało wiele czaję, jak czegoś nie wiem to męża pytam i w ogóle, tylko ta jazda. Chyba jedyne wyjście to kupić samochód z szoferem, bo strach tak mnie paraliżuje, że nie dam rady.

dasz rade 🖐️ Ja po 20 godzinach wyjezdzonych (w calym moim zyciu!) zdalam egzamin za 1 razem, to czemu Ty masz nie zdac ;) Jezdzic nauczysz sie pozniej ;)

wlasnym samochode zawsze jest strach na poczatku ;) Ale z instruktorem, cudza bryka, bez odpowiedzialnosci? ;) Zyc nie umierac ;)

ja to się boję że instruktor będzie na mnie krzyczał, a ja w takiej sytuacji zaraz się rozpłaczę

Gość Nie ma prawa na Ciebie
krzyczec. Wybierz szkole z polecenia, instruktora tez. Jak bedzie krzyczal powiedz, ze zmieniasz szkole. Na szczescie nie placi sie za kurs od razu na poczatku. Pewnie przed rozpoczeciem jazd jakas czesc bedziesz musiala zaplacic. A jak zagrozisz, ze zmienisz szkole to zmiekna ;)

No dzięki dziewczyny, chyba jednak się przełamię, i się zapiszę tylko poczekam do wiosny...

Ja juz cos o autku wiedzialam, bo od zawsze wolalam patrzec jak tata grzebie przy aucie, niz bawic sie lalkami ;p Ale taka jazda po wsiach z kolegami, a jazda z instruktorem po miescie to dwie rozne bajki... Moj probowal czasami na mnie wrzeszczec, ale jak powiedzialam, ze ma spierdalac (sam mowil, ze jak mnie bedzie wkurzal, to mam sobie przeklac) i sie nauczyl respectu ;) Placisz za kurs, wiec wymagaj przyjaznej atmosfery ;) On tam jest dla Ciebie, nie Ty dla niego.

kazdy sie moze nauczyc, na poczatku sie wydaje ze wiele rzeczy a potem wiele z nich robisz nie myslac o nich, odruchowo

Gość dori65
mnie tez maz wygania na prawko,ale mam takie same obawy jak ty.A czy to prawda ,ze od wiosny zmieniaja sie przepisy ,bedzie mniej pytan i maja skasowac pytania o budowe silnika i takie tam

O tak, plac to tragedia! na miescie elegancko parkuje, a na placu, za przeproszeniem, sram, jak widze te slupki ;p no i rękaw/łuk mnie przeraza.. niby mnie wychodzi, ale czuje, ze zawale na egzaminie.. a egzamin juz niedlugo..

no z tym lukiem to glupota.. trzeba patrzec przez tylnia szybe ;? to po co mi lusterka, skoro nie moge z nich korzystac?!

To jak zmienia się coś od nowego roku w związku z prawem jazdy. Ja słyszałam że ma gigantycznie podrożeć i ma być więcej pytań, ale ktoś wcześniej napisał że tych pytań ma być mniej i teraz już nie wiem.