Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

jestem w 9miesiącu ciąży za niedługo mam termin ale nie umię się już doczekać mojego maleństwa poradżcie jak przyspieszyć choć trochę poród tak bardzo już chcę zobaczyć i przytulić mojego synusia mój mąż też się nie może doczekać pomużcie proszę z góry dziękuję :):)

Gość zizuze1986
ile masz lat dziewcze? patrzac na ortografie to 15 ;]

Gość szukaj słownika
poczytaj może słownik języka polskiego, to pomoże w rozwoju Twojego Maluszka...;)

Gość hhhhhhhhhhhhh
pomóżcie a nie pomużcie :(

Gość szukaj słownika
jeśli '92 w mailu to rok urodzenia(a jestem pewna, że tak...), to przerażenie mnie bierze...

Gość malgoskamowiami
no i widzisz jak ci pomogły?;)

Gość radze postudiowac
slownik ortograficzny w oczekiwaniu na termin...

Gość jest roznica miedzy
byciem olimpijczykiem w zakresie ortografii, a brakiem znajomosci podstawowych zasad ortografii :O

Gość justfornowwww
oj zebym cie nie przepytała czasami;)bys sie zdziwiła.

Gość mowie o podstawowych zasadach
ortografii ;) Nie chodzi mi o znajomosc slow typu "gżegżółka", czy tez literowek... Ale chyba w tym przypadku mowy o literowkach byc nie moze :O

patrząc na ilość postów- czarna prowokacja :) "ale nie umię się już doczekać mojego maleństwa" a to nawet mnie rozbawiło :p mogłaś dodać określenia typu:bobaseczek. dzidziunia, fasoleczka. groszeczek dodałoby to smaczku postowi :D

Gość ale kto sle do gazu
Wy proponujecie sex, a ja lekture slownika ortograficznego i tyle ;) Zreszta i jedno i drugie sie przyda :P

O kurczę, to znajomość ortografii przyspiesza poród??? Matko kochana, to ja kończę z poprawną pisownią, bo jeszcze nie mój czas:P

Gość można jeszcze na bejbika
powiedzieć cukierasek :P Moje dziecię w wieku lat 14 nie robi takich błędów.

Gość nie pytaj nas
umycie okien i powieszenie wypranych firanek... mi przyspieszyło... powodzenia... a co bo byków, to niestety przesadziłaś, musisz trochę nad tym popracować, dzidziuś szybko podrośnie i będzie śmiał się z mamuśki

cierpliwie poczekaj do konca,na pewno sie jeszcze przy malenstwie nabiegasz,wiem co mowie sama mam 2-letniego synka.

Gość lektura slownika pozwoli
oderwac sie od tego oczekiwania ;)

Gość ssssssffff
autorka jest najlepszym przykładem , że ciąża niekorzystnie wpływa na intelekt kobiety heheheh zresztą madoona też nim nie grzeszy

Gość nieznającaortografii
ssssfffff - powinnas sie nazwac syyyffff

Gość ssssssffff
jak się oburzyły... wypowiedz kierowałam do autorki to była taka ironia ale czego można się po was spodziewać raczej nie tego, że zrozumiecie:D :D :D

Gość czesto zdziwionaa..
zastanawiające jak wy potraficie skazac czlowieka na banicje intelektualną na podstawie jednej niefortunnej wypowiedzi. Wy wszystkie jestescie tutaj niesamowicie genialne. Swoją drogą fbi cia powinny bic sie o was, bo wy tak potraficie prześwietlic człowieka nawet nie widząc go na oczy..... najmądrzejsza jest ta osoba co wam przytakuje i sie zgadza. Nie wolno mieć odrębnego zdania. I jak sto osób bedzie waliło kamieniami w istote a jedna sie wyłamie i stanie w jej obronie, to ukamienowały byscie ją też. Wiecie co wasze miejsce jest dwie epoki wstecz. Mimo ze jestescie taaaakie obeznane.

Gość capo di tutti cretino
madonna zrozumiała jest taka yntelygentna ,no a ty piekna nie bzykaj tylko szkołę skoncz zreszta jesli too prawda to dziecko kotecka bedzie miało matke nastolatke i to debilke

Gość czesto zdziwionaa..
w lecie przyklejam lep na muchy w kuchni, gdy nalapie odpowiednia ilosc karmie mojego dzidziusia takimi delicjami:classic_cool: