Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość PISZE SIE POMóZCIE
TAKIE PROSTE SłOWO Z BYKIEM ORTOGRAFICZNYM - ZENADA!

Gość alezajefajozaaa
no nie?? nogi mięknął:):):):):):):)

Gość PISZE SIE POMóZCIE
WIEM ZE TO NIE OLOMPIADA ORTOGRAFICZNA ALE WYRAZ POMOżCIE NIE JEST JAKIMS SKOMPLIKOWANYM WYRAZEM I KAZDE DZIECKO W PODSTAWOWCE WIE JAK SIE GO PISZE . AUTORKA NIE NAPISALA WYRAZU NP. GżEGżółKA - TO OWSZEM NIE KAZDY MOZE WIEDZIEC . WIEC SORRY !!!!

Gość alezajefajoozzzaaa
a powiedz co myslisz o wyrazie miękną:):):):)

a no mieknoł mieknoł :p tak, tak jestem idiotką i jełopem ale troszkę uraziło was to co napisałam i ten denerwujący fakt, że "idiotki" i "jełopów" olewam :D

Gość kikilamikii
nie poprawiaj bo spotka cie to samo co cukierasskaa:):):))):):)tez poprawiala i sie zbijała i teraz pisze ze jej nogi mięknął;);););)

nie uwazam ze jestes idiotkom, ale na przyszlosc warto sie zastanowic zanim kogos wysmiejesz:) raz na wozie......;)

Hahaha hwila relaxu i prawdziwej pszyjemnosci jak siem was czyta :P Alem siem ubawila hahaha no i ze smiehu to arz mi siem bszuh zmienknol :P:P:P

Gość kocham język polski
ale cukierasekk chociaż się przyznaje, ze błąd zrobiła, a większość tutaj piszących mam, wiecznie usprawiedliwia się tym, ze piszą szybko...szybciej niż myślą i tak jakoś pojawia się byk na byku, w takich wyrazach jak "który" "pomóż" itp.

Gość klub wesołego niedźwiadka
poza tym ze pare osób rozbawilas cukierasku to myśle że nikt nie poczuł się urażony. No męknął przyćmiło wszystko:):):):)

madooonna>>> prawa kafe :) Ty z kogoś za chwilę ktoś z Ciebie ot i takie forumowe życie :p gdyby nie to byłoby tu strasznie nudno i poprawnie. Sama się z tego teraz śmieje :D

Gość klub wesołego niedzwiadka
i co z tego ze sie przyznaje??? tamte tez sie przyznają i przy okazji dają wytłumaczenie:) szczyt hipokryzji wyzywac kogos o ortografie a samemu nie potrafic sie wysłowić!!!!!

może raczej uśmiecham:) ja jestem dysortografem i tyle razy tu po dupie dostalam o pisownie:) bo jak widac, tu tylko poprawnie piszące sie znajdują:):):)

Gość MYSLE ZE KAZDY
POWINIEN ZNAC PODSTAWY ORTOGRAFII . DZIECKO KTORE CHODZI DO PODSTAWOWKI WIE JAK SIE PISZE WYRAZ POMóZCIE ITP . CZY KAZDY KTO KONCZY PODSTAWOWKE JEST TAKIM ANALFABETą .ROZUMIEM ZE KTOS MOZE MIEC PROBEM Z TRUDNYMI WYRAZAMI ALE NIE Z TAKIM PROSTYMI I NIE MAM TU NA MYSLI LITERóWEK BO WIADOMO ZE JAK SIE SZYBKO PISZE NA KLAWIATURZE łATWO TAKI BłAD ZROBIC . ALE W WYRAZIE POMóżCIE TO NIE BYLA LITEROWKA TYLKO ZWYKLY BłAD ORTOGRAFICZNY !

Gość luna mis i niebieski dom
a w wyrazie mięknął???:)

no miękną jak najbardziej prawidłwo:):):):):)nawet ja, analfabeta tego forum to wiem:)

Gość podszyywaaaczkaa
do mysle ze każdy - a pomyslales ze nie kazdy mimo znajomosci zasad ortografii może poprawnie pisac?

belle morelle>>> mięknął napisałam hehehe trzeba odpowiedni komunikat w stopce zamieścić to nie będą się czepiać:) Pisząc szybko, robi się błędy ale wtedy wyraz zostaje podkreślony. Przed wysłaniem postu robi się "poprawki" i czasami takie śmieszne byki (mięknął) wypływają ....

Gość kocham język polski
Oczywiście, że jeśli ktoś poprawia to szczególnie powinien zwrócić uwagę na własną pisownię. Wszelkie dys-funkcje wymagają ćwiczeń. Myślę, że problem da się choć częściowo wyeliminowac jeśli włożymy w to trochę pracy. Poza tym istnieją słowniki ortograficzne. W internecie także. Sprawdzenie pisowni wyrazu, który sprawia nam trudność zajmuje kilka sekund. Inne rozwiązanie to pisanie postów w wordzie i kopiowanie ich później na stronę. Trochę wysiłku i od razu miło by się czytało.

Gość klub wesolego niedzwiadka
jak ty piszesz ze masz podkreslone byki???? to reklama a nie korekta w wordzie:)

do kocham język polski - skończyłam polonistyke i tam po okazaniu zaswiadczenia nikt sie mnie nie czepiał. ALe forum to forum:) gdyby dysortograf chcial sprawdzic wszystkie wyrazy w słowniku, napisanie postu zajmowalo by mu mase czasu.

Chyba dużo tu znudzonych ludzi, którzy nie mają co innego do roboty tylko pogaduchy o niczym na Kafe (czyli takich jak ja) :P A przyznać trzeba, że ortografia i wyśmiewanie się to najłatwiejszy temat do kpin i docinków. Może dla odmiany jakiś bardziej twórczy temat?

smarkulo ja bym pogadala z tobą o tym jak jednym stwierdzeniem obaliłaś tysiące lat chrzescijanstwa na tej ziemi:)

Gość MYSLE ZE KAZDY
madooonna - skonczyłas polonistyke nie znajac ortografii - ale usmiałam w zyciu nie znałam polonisty ktory by robił byki ortograficzne!

to ty jeszcze malo widzialas. Oświadczam ci ze po polonistyce nie trzeba od razu buc nauczycielką jezyka polskiego, choc wiem ze są takie ograniczone poglądy. Pisze na tym forum od bardzo dawna, na jednym temacie juz ponad rok stale , chcesz to poczytaj, nie raz opowiadalam tam o studiach:)

Hehe bo chrześcijaństwo to jedna wielka bujda pisarska :P Oj ale się będę smażyć w piekle :(