Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zdolowana magda

wczoraj sie dowiedzialam...

Polecane posty

ze moj szwagier ma guza mozgu...:(:( Ma 31 lat. Oboje z mezem nie moglismy spac w nocy. Ja nie powinnam sie przejmowac i denerwowoac, bo jestem w 9 tygodniu ciazy, ale to jest sielniejsze ode mnie...Dotad zdrowy jak ryba chlopak dostal nagle napadu epilepsji, przyjechalo pogotowie, zabralo go do szpitala, tam podst. badania, rentgen glowy i bach...guz. Dzis ma tomografie i rezonans, zeby zobaczyc dokladniej co to za guz, gdzie i jak gleboko umiejscowiony, pozniej pewnie biopsja, bo bez nie nie mozna ocenic zlosliwosci...Jestem zalamana :(:( To tak nagle sie stalo. Jakie ma szanse, ze guz ten jest niezlosliwy? Znacie kogos kto mial cos takiego i z tym zyje? Napiszcie co wiecie...

Gość lilii
moj tata mial guza mozgu NIEZLOSLIWEGO i umarl po operacji ;(

Gość gdzie/./.
Ja nie wiem ale współczuję :-(

Boze :(:(:( Oni sa dopiero po slubie...mieli go 28 listopada...:(:(:( Lili strasznie ci wspoczuje :(:(:(

Gość wariat totalny
ja jestem chory psychicznie ale to chyba nie to samo

Gość lilii
a ja wspolczuje Twojemu szwagrowi i jego zonie.. :( a moj tata mial operacje, po niej czul sie dobrze, rozmawial z mama,ale juz przeczuwal smierc :( mowil do niej "moje biedactwo" i glaskal ja po glowie :( a nastepnego dnia mu sie pogorszylo, zapalenie opon mozgowych..spiaczka.. SEPSA. w pierdolonym szpitalu we Wroclawiu zarazil sie sepsa.. gdyby nie to, zylby do dzis.. spokojnie,na emeryturze :(

Gość lala noma
:-(

Lilii, to naprawde straszne, Boze, jak bardzo ci wspoczuje i im... planowali dzieci, zyli szczesliwie juz 5 lat, niedawno sie pobrali, a teraz nagle wszystko stanelo pod znakiem zapytania...:(:(:(

co sie dzieje teraz??multum młodych ludzi ma guzy mozgu,nie tylko młodzi zreszta,ale ostatnio to jakos czesto jest.Moze to rzeczywiscie te cholerne komorki maja w tym udział.Gdzies czytałam ze przyczyniaja sie do guzow mozgu.Okropnosc.

brat cioteczny mojego męża w wieku 19 lat miał guza - usunęli go serią zabiegów, które go obkurczały w jakiś sposób, przez pachwinę wprowadzali sondę aż do mózgu. teraz ma 23 lata i robi badania kontrolne, ale wszystko jest OK. także może być dobrze, szczególnie u młodych ludzi łatwiej o pozytywne wyniki walki - wiadomo organizm szybko się regeneruje. także 3mam kciuki!

Gość lilii
magda --> trzymam za nich kciuki.. Ty tez musisz byc dobrej mysli. Moze tak musialo byc ze moj tata odszedl.. w niebie tez podobno potrzebuja dobrych ludzi.. Trzymaj sie dzielnie

Iwoneczka, dzieki za slowa otuchy. Dzieki dziewczyny, mam ogromna nadzieje, ze P. z tego wyjdzie...

czy ktos jeszcze moze sie wypowiedziec?