Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juuuuuuuuuuuuulia

czy bylibyscie z nim?

Polecane posty

Gość juuuuuuuuuuuuulia

Czesc mam wielki dylemat... Otoz w skrocie to sie zakochalam w facecie. prawie moj ideal: wysoki brunet prawie 2 metry, wysportowany, ma duzo pasji (muzykuje - gra na gitarze i klawiszach, spiewa ma swoj zespol, zima uprawia sporty zimowe snowboard narty, latem siatkowka na plazy i itp.), jest niezwykle meski a jednoczesnie romantyczny, potrafi byc twardzielem i milym misiaczkiem :) jest inteligentny i madry. a teraz wady: niewiele zarabia (niecale 4 tys na reke) nie ma mieszkania - wynajmuje (mowi ze mu sie nie spieszy brac kredyt), ma kryzys wiary (nie chodzi do kosciola), czasem bywa nieco zamkniety w sobie, ma normalnego 16 cm (wolalabym wiekszego na cale zycie) i mieszka 300 km ode mnie :/ Czy ciagnac to, czy dac sobie spokoj bo odleglosc nas zabije? ehhh sama nie wiem co zrobic on mnie pociaga a jednoczesnie martwie sie ze nie jest do konca ustawiony i wyposazony :/ aha i ja mam 22 lata a on 26 czy to nie za duza roznica wieku?

Gość sdsdsds
Nie macie szans, ale podaj mi jego numer:classic_cool:

Gość QalutQqaQ
hm.... mój facet tez jst o 4 lata starszy:) wszystko z nim ok. tylko tyle km was dzieli.. w koncu uczucie między wami sie wypali.... nie wystarcza telefony do siebie potrzebna jast bliskośc...

Powiedz mu o twoich wątpliowościach, szcególnie z tym mieszkaniem i pensją, a juz On je wszystkie rozwieje kończąc te znajomość.Bynajmniej wiekszośc mężczyzn by tak zrobiła,,

Gość jestem eM
ja też poproszę numer ;) (do niego oczywiście :D)

Gość on nie ma mieszkania
a Ty masz? Uważasz, że 4000 to mało? jak do tego doliczysz swoje 4000 bedzie razem 8 tys ;)

niewiele zarabia (niecale 4 tys na reke) Starszy szeregowy w wojsku zarabia 2,4 tysiące złotych brutto średnia krajowa to bodaj 3 tysiące brutto... a różnica 4 lat to nie za dużo

Gość juuuuuuuuuuuuulia
no wlasnie sie zastanawiam czy damy rade bo ja koncze studia a on juz drugi rok po studiach mowi ze marzy mu sie juz rodzina i chcialby zebym sie przeprowadzila do niego sama nie wiem... ale gdzie sie przeprowadzac do wynajmowanego mieszkanka?

Ja bym skończyła taką znajomość, daj sobie spokój, co tu robić z chłopakiem który ma tylko 16cm ?? :)

Gość Brondynka
Szkoda go dla tekiej pazernej lali jak ty.

ja bym go brała bez zawahania, ale z tego co piszesz od razu widać jakie masz priorytety, zmarnujesz chłopaka, już mi go szkoda, ze taka pusta dupa sie nim interesuje, ech :( :-O

Gość wtf2z
juuuuuuuuuuuuulia - a ile ty zarabiasz?

Gość juuuuuuuuuuuuulia
no wlasnie on twierdzi ze kasa w zyciu nie jest najwazniejsza i zamiast pracowac od rana do nocy woli o ustalonej godzinie wyjsc i oddawac sie pasjom, rozrywkom i rodzinie. ale wg mnie to jest troche niedojrzale w pewnym momencie trzeba dorosnac i zaczac pracowac na rodzine bo dzieciom bez dachu nad glowy nie powiesz ze jest fajnie bo z tatusiem moga w pilke pograc i sie pobawic :/

Gość wtf2z
"Uważasz, że 4000 to mało? jak do tego doliczysz swoje 4000 bedzie razem 8 tys " o, dobyre! :classic_cool:🖐️

Gość wtf2z
"zamiast pracowac od rana do nocy woli o ustalonej godzinie wyjsc" przesadzilas, teraz juz wiadomo, ze to prowokacyja 🖐️

Gość juuuuuuuuuuuuulia
ja jeszcze nie zarabiam bo studiuje ale bede zarabiala dobrze bede architektka tylko ze jak to bedzie wygladac ze ja zarabiam wiecej i siedze nad projektami a on sie bawi w wielka gwiazde rocka i sobie spiewa i gra z dziecmi :/ nie jestem pusta lala tylko mam rozterki jak kazdy :(

Gość karolina020
jesli na serio masz takie dylematy, to wspolczuje tobie, twojemu chlopakowi, rodzinie itd...

Gość juuuuuuuuuuuuulia
aha on nie ma 16 cm wzrostu. wzrostu ma 197 a 16 ma jego instrument

Gość Mastka7689
jasne, kazdy po skonczeniu dobrych studiow od razu zarabia 3 srednie krajowe 💤 Skoncz studia, pojdz do pracy, to sie obudzisz z marzen.

Gość krupaaa
Pierdolnięta rozpieszczona pizda:)

Gość karolina020
chyba z bogatej rodziny musisz pochodzic, skoro tak zycie widzisz

Gość juuuuuuuuuuuuulia
ja studiuje na politechnice warszawskiej. on mieszka w gdansku i tam z praca troche gorzej i tez nie wiem czy na prowincje mi sie chce wyjezdzac :/ tu sie wiecej dzieje a on mowi ze bardziej ceni spokoj i brak pogoni za kasa. mowi ze plaza jest super i ja pokocham ok pokocham ja ale na plazy nie znajdziemy pieniedzy na mieszkanie

Gość juuuuuuuuuuuuulia
widze ze niezle na mnie jedziecie :/ fakt on jest cudowny lubi podrozowac i ma tyle zainteresowan ale brak mi tego poczucia bezpieczenstwa :/ moze sie z tym przespie i bedzie ok

pusta pazerna dupa ;/ interesuje cie on czy jego kasa? głupia materialistka ;/ znajdz sobie jakiegos starego capa, który bedzie bogaty...tobie różnicy to nie zrobi

Gość juuuuuuuuuuuuulia
Nie wyzywaj mnie debilko! Ja szukam oparcia, poczucia bezpieczenstwa. Faceta, ktory zapewni mi byt. Zwlaszcza wtedy, jak bede w ciazy.

Gość juuuuuuuuuuuuulia
wtf2z "zamiast pracowac od rana do nocy woli o ustalonej godzinie wyjsc" przesadzilas, teraz juz wiadomo, ze to prowokacyja to sa jego slowa, ze trzeba zyc a nie pracowac od rana do nocy wiec nie musialam niczego prowokowac. fakt jest fajnie wrocic z pracy i cos porobic razem ale tak mozna robic w ogolniaku i na studiach troche pozniej sa dzieci i obowiazki

Gość karolina020
zrozumiale z jednej strony, ale z drugiej nie mozna tak zbyt wiele wymagac. wedlug mnie chlopak jest super

Gość karolina020
a idealu nie znajdziesz. ciesz sie ze ci sie trafil "prawie ideal"

Gość dsgsf
"trzeba zyc a nie pracowac od rana do nocy " No i ma racje :o Kazdy normalny czlowiek tak mysli Ciagle praca i praca? Tak mysla tylko pracoholicy. Pewnie gdyby nim byl, to tez bys narzekala.