Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Racjaaa

POMINIĘTA TABLETKA- NASTĘPNE OPAKOWANIE ?!?!?!

Polecane posty

Gość Pani Racjaaa

Biorę tabletki Yasmin. Zdarzyło mi się nie wziąć jednej tabletki. Po wiecej niż 12 godzinach wzięłam tą zaległą, drugą normalnie. Nie wiedziałam ze w takiej sytuacji nie robi się 7dniowej przerwy ! Podczas tej przerwy chłopak we mnie skończył. Duże prawdopodobieństwo zajscia w ciążę ?

Gość o czym Ty amandka mówisz
100%

robi sie przerwe. jesli zamni sie tabletki to po 12 godzinach nie ma po co jej brac bo i tak nie zadziala, nalezy sie dodatkowo zabezpieczac przez 7 dni wiec jest szansa na ciaze

Gość Pani Racjaaa
M A D Z teraz niestety już wiem ;/ Z tego co obliczyłam, nie miałam dni płodnych ... ;/

dziewczyno... poczytaj sobie na czym polega działanie tabletek anty - jak bierzesz to nie ma czegoś takiego jak dni płodni / niepłodne więc Twoje wyliczenia są niec nie warte i w ten sposób to Ty się nie pocieszaj... eh, kiedy ludzie zaczną czytać ulotki???? :O

Gość Pani Racjaaa
Dziewczyna chłopaka. Tak, wiem, wiem jesteś idealna nie popełniasz błedów ;)i wyobraź sobie, w ulotce nic nie wspomnieli na temat dni płodnych. peace

i po co ta złośliwość??? nie jestem idealna ale jak już się truję tabletkami to przynajmniej chcę wiedzieć czym, jak to działa, czym ryzykuję itp a więc szukam informacji zamiast łykać je jak cukierki a później płakać, że nie zadziałały... nie wyładowoj złości i frustracji za własną - tak, niestety - lekkomyślość i niedoinformowanie na innych :S tylko osoba lekkomyślna mogła po zapomnianej tabletce (to akurat każdej może się zdarzyć) nie zastosować się do ulotki, nie zapytać kogoś, najlepiej lekarza co w takiej sytuacji zrobić i w dodatku sexić się bez dodatkowego zabezpieczenia, pozwalając jeszcze facetowi kończyć w środku... :S żal...

PS. mam nadzieję że nie wpadniesz bo skoro łykasz tabletki to pewnie dzieciaka nie chcesz mieć ale niech to będzie przestroga dla CIebie że te maleństwa, które łykasz mają baaardzo mocne działanie i nie można ich łykać jak się chce - masz przecież tyle źródeł zdobycia informacji jak postępować....

Gość Pani Racjaaa
skończ. Nikt nie powiedział, że jestem zła czy sfrustrowana ;] Zapytałam o prawdopodobieństwo :) Jak widać, sama masz problemy z czytaniem, lub rozumieniem tekstu. Więc ... pal gumę

Gość Pani Racjaaa
PS. mam nadzieję że nie wpadniesz bo skoro łykasz tabletki to pewnie dzieciaka nie chcesz P.S ;) Jednak masz problemy z czytaniem, lub tylko oglądasz literki. Antykoncepcja hormonalna nie jest przepisywana tylko i wyłącznie po to aby zabezpieczać przed ciąża. Jest wiele źródeł informacji, w których możesz o tym poczytać. Miłej lektury ;]

strasznie musiałam nadszarpnąć twoje słabe ego skoro tak się rzucasz tylko dlaego że napisałam Ci, że nie wiesz na czym polega działanie tabetek anty... "Antykoncepcja hormonalna nie jest przepisywana tylko i wyłącznie po to aby zabezpieczać przed ciąża." - oczywiście że nie ale tak jak łykając tabletki jak cukierki i współżyjąc bez dodatkowych zabezpieczeń ryzykujesz ciążę tak i inne działania tabletek mogą zostać zachwiane przez nieregularne branie zamiast pisać złośliwości zabierz się do lektury ulotki Yasminu. pa

Gość Pani Racjaaa
Ciesze się, że w naszym kraju żyją tacy inteligentni, wykształceni ludzie:) Dziękuję za pomoc. Zabieram się za czytanie ... 3 raz ;) Buziaki :*