Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarusia00000

pomocy!!!

Polecane posty

Gość klarusia00000

Mam bardzo wazne pytanie. otóż doszło do zblizenia miedzy mna a chlopakiem, ale nie jestem pewna czy doszło do wytrysku, natomiast jestem pewna ze nie doszlo do calkowitej penetracji, jedynie takie dotykanie. czy jest ryzyko ze zaszlam w ciaze?? Prosze pomozcie!!!!!!!!

Gość krzyweZwierciadło
nie musi dojśc do całkowitej penetracji i najgorsz....nie musi też dojśc do wytrysku żeby zajśc w ciążę.

Gość klarusia00000
on dotykal swoim penisem mojej pochwy ale to bylo naprawde przez krotki czas. Niestety nie jestem pewna czy doszlo do wytrysku. A jesli nawet to czy jest duze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze?

plemniki są przebiegłe...... są pojedyńcze w wydzielinie nawet przed wytryskiem masz przechlapane:O

Gość klarusia00000
czytalam ze w tej wydzielinie znajduje sie zbyt malo i zbyt slabe plemniki by mogly zaplodnic. istnieje taka mozliwosc ale prawdopodobie nie bylo przypadku takiego zaplodninia.

niby taka oczytana jesteś,a nie zauważyłaś czy doszło do wytrysku? to w książce nie pisało jak wygląda wytrysk?

Gość klarusia00000
w sumie to chyba raczej nie doszlo do wytrysku, wydaje mi sie ze jesli by doszlo to by bylo cos widac, np jakies biale plamy czy cos w tym sttylu, a nic takiego nie zauwazylam.

przy takich jak ty to ręce i cycki opadają :O podaj topik do skasowania,dobrze zrobisz.....