Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfsgfd

Jaki kurs zrobić zeby natrzepać kasiory?

Polecane posty

Gość gość
wystarczy kurs prowadzenia sklepu owocowo-warzywnego , a potem samochód dostawczy i wyjazdy do rozlicznych miejsc targowisk miejskich. Można zarobić ,a co się nie sprzeda można nakarmić rodzinkę .

Gość adamnakonieczny
Teraz graficy mają pole do popisu, reklama, strony, głupie ulotki do warzywniaka i już pieniążek leci. Ja w tym roku zamierzam kurs Photoshopa na eduweb.pl wykupić. Z tego co zauważyłem po forach sporo konkretnych informacji można z nich wynieść a nie sam certyfikat na koniec, który ostatecznie nic nie daje. Teoria ale i zaawansowana praktyka, to daje pole do popisu.

Gość gość
Tez bede polecać poniewaz sama skończyłam turystykę i logistykę i naprawde dzieki temu udało mi sie znalezc dobra prace. A teraz tez mysle o otwarciu swojego biura podrózy.

Gość gość
Operator koparki .

Gość gość
zrób kurs trzepania kasiory ;p

Gość gość
Po co kurs? W tym kraju liczą się tylko znajomości. Nie masz znajomości to i dyplom z Hogwartu nie pomoże

Gość gość
informatyk po studiach znajomość programowania wyciąga około 10 tys

Gość gość
Fakt, programiści nieźle zarabiają. Mój chłopak nie ma studiów, tylko jest po kursie z programowania na eduwebie, a ma tyle zleceń, że ciągle musimy przekładać urlop. Zaczynał od małych zleceń, aby zdobyć doświadczenie, a teraz firmy same się nie niego zgłaszają.

Gość gość
Opłaca się zobaczyć w firmie Kar-Group jest ponad 50 kursów. Zanim kupisz możesz przetestować funkcjonalność kursu. Jak szukasz pomysłu na kurs, zastanów się nad kursami miękkimi i z zakresu relacji międzyludzkich, sprawdź wpis i wyniki sondy jakie kursy warto zrobić lub przemyśleć: http://www.poradnik-edukacyjny-kargroup.eu/najbardziej-oplacalne-kursy/

Gość gość
kurs na koparke :P

Gość gość
Opłacalne kursy i szkolenia. Zobacz w jaki kurs warto zainwestować. Jeżeli czytasz ten artykuł interesujesz się rozwojem i myślisz jakie kurs lub szkolenie pomoże tobie w osiągnięciu swojego celu. Skoro jesteś pościęć 2 minuty i dowiedź się jakie kierunki są perspektywiczne. Co daje robienie kursów ? - pozwoli uzyskać pracę - zapewni lepsze zarobki - pomoże w awansie - uzyskanie dotacji z Urzędu Pracy Jakie kierunki wybrać ? Każdy musi wybrać kierunek dla siebie i wedle swoich upodobań i umiejętności. RANKING KIERUNKÓW - kursy rozwoju osobistego, szkolenia miękkie (socjotechnika, praca w grupie, kursy buirowe) - kursy gastronomiczne i hotelarskie (menadżer hotelarstwa, menadżer gastronomii, szef kuchni) - kursy sportowe i związne z fitnesem oraz zdrowym trybem życia (trener personalny, instruktor dietetyki) - kursy social marketingu i reklamy internetowej (techniki sprzedaży, serwisant komputerowy, eSprzedaż) Chciałbyś dowiedzieć się wiećej ? Zobacz sondę uczestników naszego bloga i Akademi Kar-Group. http://www.poradnik-edukacyjny-kargroup.eu/przydatne-kursy/

Gość gość
Zamiast kursów, które kosztują nie raz majątek lepiej iść do szkoły policealnej. Ja w szkole policealnej w Żorach: bezplatneszkoly.pl/zory zrobiłam sobie zaocznie technika administracji, co trwało 2 lata ale się opłaciło. To był bardzo dobry wybór!

Gość gość
Podpinam się. Grafika komputerowa jest na czasie ;) Dużo jest pracy w tej branży i można robić różne zlecenia nawet dodatkowo w domu. Ja pracuje na etacie i dorabiam na robieniu ulotek graficznych. Kurs robiłam w NOVA CE - świetna nauczycielka, dużo praktycznych porad... POLECAM ;) podsyłam link http://novakursy.pl

Gość Sinsey

Kursy UDT, suwnice, żurawie, wózki widłowe - to zawsze się przydaje, zawsze znajdziesz pracę i to całkiem dobrze płatną. W Warszawie w Kontimexie mają najlepszą kadrę i zdawalność. No i sporo tych kursów oferują, także warto.